COC Zwolle opent WK-café

Zwolle – Beleef de WK finale aanstaande zondag mee in het COC! Het café van COC Zwolle is zondagavond speciaal geopend om gezamenlijk de wedstrijd te kunnen bekijken. De entree is gratis en bij elk doelpunt van het Nederlands elftal krijg je een gratis consumptie!

Net als altijd is er op de tweede zondagmiddag van de maand het 40 plus en stijldanscafé, tot 18.00 uur. Komende zondag blijft het café daarna geopend, tot na de finalewedstrijd van het Nederlands elftal. Je kunt de wedstrijd bekijken op een groot scherm. Kom ook en beleef het feest mee. Roze en oranje gaan prima samen!

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Eens, Oranje is er voor iedereen. Ongeacht cultuur, religie, overtuiging of geaardheid. Kijk maar eens naar de gevarieerde en gezellige samenstelling van de selectie; goed initiatief!

  Tuurlijk klopt dit

  Roze en oranje gaan prima samen!

  . Vond de Baghwan ook al. In de jaren ’80 nog te bezichtigen bij het Heerderstrand in Stad Rajnees.

  Veel plezier mensen!

 2. wilde eerst naar het sup. cafe maar hier krijg je bij elk doelpunt 😀 een consumptie (ipv elke 2e). Toch mijn oranje pet met roze randje maar effe opzoeken. 😉

 3. Eens, Oranje is er voor iedereen. Ongeacht cultuur, religie, overtuiging of geaardheid.

  Als je het zo stelt, lijkt het net of er iemand is die het anders beweert… Is die iemand er?

 4. Nou nee dat stel ik niet Dick. Oranje is er prima voor iedereen. Alleen zeg ik dat homo’s vaak niet van het voetballspelletje houden.

 5. Dacht dat dat wel meeviel. Ken er een paar die er wel van houden. Barbara Barend en haar vriendin zijn misschien wel de bekendsten. Maar ik denk niet in hokjes. Heb je onderzoeksresultaten, ook voor nog meer bevolkingsgroepen in NL?

Reageer