Thorbeckegracht Festival Zwolle 2010

Zwolle – Een aantal artiesten voor de tweede editie van het gratis toegankelijke Thorbeckegracht Festival in Zwolle zijn bekend. Zaterdag 11 september 2010 treden onder andere Trijntje Oosterhuis, Lilian Hak en rising star Laura Jansen op.

thor_6.jpg
Archieffoto Weblog Zwolle 

De hele zaterdag is er in en rond de stadsgracht van alles op cultureel gebied te beleven. Van een Uit Markt, een kinderconcert, verhalenvertellers, theater tot avondoptredens op het Hoofdpodium op de gracht ter hoogte van Zwolle’s sterrenrestaurant Librije. Het slotoptreden wordt verzorgd door Trijntje Oosterhuis. De combinatie van een waterpodium, sloepen en publiek is uniek voor Zwolle. Tijdens de vorige en eerste editie kon het publiek het nieuwe ‘waterfestival’ op de fraaie grachtenlocatie erg waarderen.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Lijkt mij erg leuk en zeker oostehuis kan ik zeer waarderen. moet wel eerst mijn sloep goed schoonmaken en hier en daar wat bijlakken. maar ik ga zeker heen.

  2. @ Wichert; Verdieping lijkt me iemand die doet voorkomen of ie een jacht voor 15 personen heeft, maar als het er op aankomt met een gammele roeiboot op de proppen komt die nog net niet lek is….en helaas maar aan hooguit 2 personen plaatsbiedt. Verdieping en zijn hond vrees ik.

  3. Niet geheel on topic, maar naar verluid heeft iemand vandaag met z’n sloepje, komende vanuit Berkum, vier-en-een-half uur in de nieuwe vecht liggen wachten (ter hoogte van ’t stadion) en toen maar us gevraagd waarom de ophaalbrug nog steeds niet open ging.

Reageer