Eengezinswoningen Muziekwijk allemaal verkocht

Zwolle – De 21 eengezinswoningen, genaamd Cellowoningen, die Woningstichting SWZ gaat bouwen in de Muziekwijk zijn allemaal*, met tussenkomst van loting, in één keer verkocht. Er is zelfs een wachtlijst van 43 personen voor het geval een koper afhaakt.

Een succesvolle verkoop werd al verwacht, omdat het moderne en complete woningen worden in een wijk met veel aandacht voor groen en duurzaamheid. Toch is het succes volgens SWZ ook voor een groot deel toe te schrijven aan de prijs-/kwaliteitverhouding van deze ruime woningen in de inmiddels zeer geliefde Muziekwijk. De verkoopprijzen van de woningen zijn vanaf € 177.500 v.o.n. Maar er was ook veel belangstelling voor de duurdere woningen van € 225.000 v.o.n. Woningstichting SWZ start in september 2010 met de bouw van de Cellowoningen.

Naast deze koopwoningen komen er ook 18 appartementen en 26 eengezinshuurwoningen. Medio 2011 worden de woningen opgeleverd. Begin 2011 wordt begonnen met de volgende fase van het project. Ook dan komen er huur- en koopwoningen. Tot 2014 worden in totaal ruim 300 woningen gebouwd in dit nieuwe deel van de Muziekwijk.

Belangstellenden kunnen zich nog steeds opgeven voor de komende fasen in de Muziekwijk. Voor meer informatie zie www.muziekwijkzwolle.nl

 

  • Onder voorbehoud van financiering
Artikel delen:
Reacties 3
  1. Opvallend dat deze woningen allemaal verkocht zijn, terwijl van een rijtje van 7 woningen direct ernaast er slechts 1 verkocht is en een appartementencomplex ernaast uit pure nood deels verhuurd is.

  2. In die woningen/appartementen zit je zelf te koop ! Wat een doorlatend glas en vreselijke balkons ! Verder is het b locatie .

Reageer