Kinderen in Berkum beschilderen trafohuisje

Zwolle – In het clubhuis van vv Berkum worden deze dagen door kunstenaars Willeke Trommels en Lorá Uilenberg workshops schilderen gegeven. Het is de bedoeling dat kinderen uit Berkum klaar worden gestoomd om dieren te gaan schilderen op een trafohuisje in de wijk.

berkumbeest_2.jpg

Aanstaande donderdag op dezelfde tijd (14.30 – 16.30 uur) wordt een tweede workshop op locatie gehouden. Dan gaan de kinderen dieren tekenen op de kinderboerderij (vlakbij het trafohuisje). Maandag hebben 5 kinderen (in totaal doen er 7 kinderen mee) prachtige tekeningen en grote schilderingen gemaakt (om vast te oefenen in groot formaat) van het fantasiedier, genaamd het Berkumbeest. Volgende week zelf de kinderen zelf hun dieren kunnen gaan schilderen op de twee kanten van het trafohuisje. Als het weer het toelaat zal dit gaan gebeuren volgende week maandag en donderdag. ‘s middags ook tussen 14.30 – 16.30 uur.

berkumbeest_1.jpg

berkumbeest_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Op foto 2 maakt kees S een mooie boom, jammer dat hij in frankrijk zit op dit moment en dit prachtige weblogmoment niet mee kan maken.

  2. @ Verdieping: Bertus jr…..verdorie ja dat is ie. Gaat B. een keer met Syl op vakantie… Ach, de immer attente Gerrit & Jan zullen het wel onderscheppen. 😉

    Heeft de creatieve inslag niet van 2 vreemden 😮

Reageer