Schoenkuipenbrug gestremd voor onderhoud

Zwolle – De Schoenkuipenbrug, tussen Groot Wezenland en de Bagijnesingel, is op 15, 16 en 19 juli een deel van de dag gestremd. Voetgangers en (brom)fietsers worden tijdens de werkzaamheden aan de brug omgeleid. De stremming is op donderdag, vrijdag en maandag van 9.00-15.00 uur.

De remmingspalen in het water bij de brug moeten onderhouden worden. De brug moet daarvoor gedraaid worden, wat tot de stremming leidt. Er zijn twee omleidingroutes aangegeven. De ene gaat via de Menistenstraat, de Hanekampbrug en het pad langs het Almelose Kanaal. De andere route gaat via Bagijnesingel, Brink, Diezerkade, Diezerpoortenbrug, Kerkstraat en Kerkbrugje.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Voetgangers en (brom)fietsers worden tijdens de werkzaamheden aan de brug omgeleid.

    De brug is toch alleen voor voetgangers en (snor)fietsers?
    Niet dat er geen gebruik van de brug wordt gemaakt door bromfietsen :P.

  2. nou is deze brug nog niet zolang geleden helemaal aangepakt en opgeknapt .Tijden is het afgesloten geweest en nu komt het zomerseizoen met allerlei activiteiten in de binnenstad zoals blauwvingerdagen.En nu moet hij weer afgesloten worden,mensen van buitenaf die daar parkeren om de stad te bezoeken moeten weer omlopen.Geen wonder dat men de stad Zwolle links laat liggen en elders gaat .

Reageer