Koopjes en cultuur tijdens tweede Blauwvingerdag

Zwolle – De woensdagen in juli staan in Zwolle weer in het teken van de Blauwvingerdagen. Winkeliersvereniging Citycentrum Zwolle doet dit in de binnenstad voor de 35e keer.

14-07-2010_blauwvingerdag__activiteiten_melkmarkt_1.jpg

Met 450 kramen vormen de Blauwvingerdagen de grootste braderie in Noordoost-Nederland. Tussen het jagen op koopjes door kunnen bezoekers even uitrusten op een van de vele terrasjes. Ook was er een gevarieerd programma op het Grote Kerkplein. Daar werd deze tweede Blauwvingerdag en workshop Dancestyles gegeven en vond Odeon Buitengewoon plaats. Op het plein en in Theater Odeon kon iedereen muziek, toneel, dans en poppenspel gratis komen beleven.

14-07-2010_blauwvingerdag__minder_druk_dan_anders__4.jpg
Het was niet druk op de Blauwvingermarkt…

14-07-2010_blauwvingerdag__optredens_odeon_de_spiegel__2.jpg
Odeon Buitengewoon

Odeon Buitengewoon vindt plaats op woensdagen in juli, met nog Trapperdetrap, De magische 3 (21 juli) en Blaas of Glory (28 juli).

Het volledige programma vindt u op www.odeondespiegel.nl. Odeon Buitengewoon is een gratis festival voor het hele gezin. Het is dus niet nodig om voor de voorstellingen te reserveren. 

Artikel delen:
Reacties 14
 1. was weer gezellig, alleen jammer dat diverse standhouders op de melkmarkt hun kraam al rond een uur of drie aan het inpakken waren.

 2. Er was ook niks aan daar, komt niet door de standhouders. Het eerste deel van de melkmarkt is voor de bus van de zwollenaar zeg maar.
  Juist op dat eerste stuk zou de antiek en rommelmarkt aan moeten sluiten bij de rest van de markt maar helaas…, dat was ook altijd zo, maar nu…
  Zwolle prijst zichzelf uit de markt.

 3. Gisteren ook heen geweest, was gezellig druk vond ik. Even een terrasje pakken was ook geen probleem. Je kon rustig overal lopen zonder dat je in de verdrukking kwam. Kortom gezellig.

 4. Ben er geweest, het was niet druk, maar dat het wel een voor deel dat je bij alle kramen goed kon kijken.
  En het was gezellig, ook op de terrasjes.
  Harry, bedankt voor je gesprek.
  Groet
  Fred

 5. Zoekt iemand nog goeie en superbetaalbare karpetten?

  De Ultra-sympatieke en gastvrije Harry de V. (in het verleden ook vanalles geregeld voor buitenlandse FC-spelers) heeft het! Ben er een week geleden even op visite geweest:

  Deventerstraatweg 8

  Harry’s Kringloophal 😉

 6. @ Zusenzo, ik weet zeker dat Harry een op maat gesneden exemplaar regelt als je em vraagt. En….zwaar onder 1 van de goedkoopste zaken in Zwolle. 😉

Reageer