Maak de mooiste foto van de IJsseldelta

Zwolle – IJsseldelta is een prachtig gebied en levert vaak de mooiste plaatjes op. VVV IJsseldelta daagt mensen uit om de origineelste en mooiste foto’s van de IJsseldelta te maken. De winnende foto wordt als cover gebruikt op de nieuwe IJsseldeltagids 2011 met een oplage van maar liefst 35.000 stuks.

Deze zomer is het mogelijk uw allermooiste foto’s van de IJsseldelta in te sturen. Laat u inspireren door de prachtige blauwe luchten boven de polders, het gebied gezien vanaf het water en de prachtige zonsondergangen. Kampen, Zwolle, Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis lenen zich ook zeer goed voor goede beelden: leuke steegjes, mooie doorkijkjes en prachtige monumenten. Wees creatief en leg de IJsseldelta deze zomer op de gevoelige plaat vast.

Uitdaging aangaan?

Wilt u meedoen aan de cover-fotowedstrijd? Via de website www.vvvijsseldelta.nl kunt u uw foto’s van de IJsseldelta uploaden. Begin september worden alle inzendingen beoordeeld en wordt de winnaar gekozen. Natuurlijk worden alle ingezonden foto’s op de website gepubliceerd.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.vvvijsseldelta.nl

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Alweer zo’n actie om op fotografen te besparen?
  Door deel te nemen aan de wedstrijd geeft de deelnemer IJsseldelta Marketing het recht de ingezonden foto??s zonder enige vergoeding aan de deelnemer en vrij van reproductierechten in eigen uitingen (waaronder websites en folders) te publiceren.

 2. @Carola ; zo kun je het idd ook zien.
  Vanuit vvvstandpunt bekeken: zou je dit niet vantevoren met regeltjes dicht timmeren, dan kun je met spraakmakende foto’s niets doen zonder met de maker in conclaaf te moeten gaan. Nu weet iedereen waar die aan toe is.

 3. Hmm ik zou het dan sympathieker vinden als je het geen ‘fotowedstrijd’ noemt, maar ‘vrijwillige fotografen’ vraagt.

 4. Dag Carola,

  Nou wij zijn niet op zoek naar gratis fotografen hoor. Vaak zijn namelijk de foto’s van bewoners en toeristen heel anders en unieker dan die van fotografen… Dat is de reden van onze actie.

  Groeten VVV IJsseldelta

Reageer