Het weer: kans op buien

Zwolle – Vrijdag begint de dag in het oosten nog met wat zonneschijn, maar vanuit het westen neemt  in de loop van de ochtend de bewolking toe. In het (noord)westen kan er dan een beetje regen vallen. In het westen van het land klaart het in de middag weer breed op, terwijl er in het oosten juist veel bewolking voorkomt en enkele buien kunnen ontstaan. De wind waait nog altijd stevig uit het zuidwesten. Met 22 tot 27 graden wordt het wel iets warmer dan donderdag.

15-07-2010_weerfoto__hogenkampsweg_.jpg
Hogenkampsweg

Zaterdag start de dag nog overwegend droog, maar al snel neemt de bewolking vanuit het westen toe en volgen er buien. In de middag komen er in het oosten plaatselijk pittige buien, met kans op onweer, voor. De wind is zwak tot matig uit het zuidwesten. Ondanks de vele bewolking wordt het nog 22 tot 26 graden. Zondag wordt het een droge dag, met flinke zonnige perioden. Bij weinig wind wordt het opnieuw 22 tot 26 graden. . Na het weekend loopt de temperatuur weer verder op naar 23 tot 27 graden. De eerste dagen van de week verlopen droog, maar later in de week lijkt de kans op buien toe te nemen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Het weer: kans op buien”

  1. @ PE; Ken wel iemand uit Dalfsen die zaterdagavond (met zijn vrouw) naar S.hagen komt. Maar hij komt die avond niet uit zijn woonplaats, dat dan weer niet. Is dat schaken van je zo’n attractie dan. Vind schaken doen alleen leuk, vind er nixxx aan om er naar te kijken. Maar goed ieder zijn/haar ding.

  2. Wit: Antonius Cyriacus Sibbing
    Zwart: Peter Erik de Visser

    Velp 1978
    Open Kampioenschap van Nederland
    Partij uit de 8e ronde

    1. e4 d6
    2. d4 Pf6
    3. Pc3 g6
    4. Lg5 Lg7
    5. e5 dxe5
    6. dxe5 Pg4
    7. Pd5 c6
    8. Lb5 Le6
    9. Pxe7 Dxd1+
    10. Txd1 cxb5
    11. Pf5 0-0
    12. Pxg7 Kxg7
    Wit geeft op (0-1)

Reacties zijn gesloten.