Korenspektakel tijdens Thorbeckegracht Festival

Zwolle – Het  Thorbeckegracht Festival dat op zaterdag 11 september 2010  plaats zal vinden op en rond de Thorbeckegracht in Zwolle kent naast een imposant hoofdpodium waar onder andere Trijntje Oosterhuis zal optreden, verschillende podia op de bruggen bij de toegangspoorten naar de binnenstad en groots korenspektakel.

Diverse koren uit heel Overijssel omlijsten dit jaar op muzikale wijze het Thorbeckegracht Festival en de Open Monumentendag. Op een aantal bijzondere locaties (in een boot op de gracht – bordes museum de Fundatie – bordes Gemeentehuis – binnentuin Brasserie ‘t Vliegerhuys – tuin Stedelijk Museum)  in de binnenstad zullen verschillende koren hun repertoire ten gehore brengen. Inmiddels hebben zich 15 koren uit Overijssel aangemeld, maar er is nog voldoende ruimte voor meer koren.

Alle amateurkoren uit Overijssel worden aangemoedigd om hieraan mee te doen en zijn van harte welkom om op 11 september voor een groot publiek een uitvoering te geven in de Zwolse binnenstad. Ieder koor krijgt 30-40 minuten om haar repertoire a capella ten gehore te brengen, aanmelden kan tot en met 15 augustus 2010.

Voor vragen en aanmeldingen kunnen de contactpersonen van de koren een email sturen naar: info@thorbeckegrachtfestival.nl 

Artikel delen:

Reageer