Een weekend vol smartlappen

Zwolle – Zet maar in uw agenda: zaterdag 6 en zondag 7 november 2010 wordt een weekend vol smartlappen. Zaterdagavond is als vanouds weer het Smartlappenfestival in Odeon. De 19e editie alweer. Op zondag zullen de smartlappen klinken vanuit de kroegen. Dus op zaterdag Theater Smart en op zondag Café Smart.

 

Deelnemers voor Theater Smart kunnen zich vanaf nu opgeven: Dat kan via  http://smartlapinzwolle.hyves.nl/ of even bellen met Mirjam Egberts via 06 – 20 63 85 06. Het publiek bepaald weer wie de winnaar wordt. En dit jaar zal de organisatie ze vragen extra streng te zijn. Hoe leuk een liedje ook is, er moet zoals het een goede smartlap betaamd, een lach en een traan in zitten. Er mag een bestaande melodie worden gebruikt, maar de tekst moet van jezelf zijn. Ons vaste smartlappenorkest zorgt voor de muzikale begeleiding en schrijft ook de arrangementen. Overdag is er de generale repetitie en ’s avonds om 20.00 uur mogen jullie ‘los’ voor 400 liefhebbers van de smartlap.

Dus deelnemers: neem je schrijfblok mee op vakantie en schrijf die klapper van een tranentrekker. Tip: Het publiek bepaalt, dus windt ze om de vinger. 

Café Smart

Al vele jaren door de HESZ met succes georganiseerd op de koopzondag in aansluiting op de koopzondag.Ook hier zullen steeds meer tranentrekkers ten gehore worden gebracht. Laat je verrassen in de ca. 20 deelnemende cafés.  Nadere info:  www.hesz.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer