Formule 1 racewagen blikvanger op de Luttekestraat

Zwolle – Een Formule 1 bolide, dat kon je zaterdag zomaar tegenkomen op de Luttekestraat. Een juwelier aan de Luttekestraat hield deze dag een zogeheten Oris-watch-event. Het was een soort eerbetoon aan het Zwitserse horlogemerk.

17-07-2010_watch_event_luttekestraat_3.jpg

Met name de Zwolse jeugd vond zo’n racemonster wel erg ‘kicken’, maar ook de oudere ‘jeugd’ nam een belangstellend kijkje bij de racewagen. De in 1904 opgerichte horlogefabriek Oris is sponsor van onder andere het Formule 1 raceteam Williams, en om de dag op te leuken haddenb de eigenaren van de juwelierswinkel besloten zaterdag een heuse Formule 1 raceauto bij de tent te plaatsen. Tegen betaling konden belangstellenden met deze raceauto op de foto.

17-07-2010_watch_event_luttekestraat_2.jpg

17-07-2010_watch_event_luttekestraat_1.jpg

Artikel delen:
Reacties 12
 1. leuk idee, maar dan toch weer jammer dat je dan moet betalen voor een foto’tje.
  Wel reclame maken maar dan moeten we het toch eigenlijk weer met z’n allen betalen

 2. tsja en dan hebben we het hier over juwelier venemans, waar nog nooit een hond van gehoord heeft. hij zal de publiciteit goed kunnen gebruiken.

 3. Moet de winkelier het allemaal maar gewoon weggeven?
  Een kleine vergoeding voor de (waarschijnlijk ingehuurde) fotograaf is toch niet al teveel moeite.
  Kom op zeg, wees eens blij dat je er ?berhaupt zo dichtbij mocht komen !!!!
  Lukt je op de circuits namelijk nooit. (tenzij je BN-er o.i.d. bent.)

 4. @Erikkos

  Op het circuit nooit zo dichtbij? Ben je wel eens bij een Formule 1 Grandprix geweest?

  Ik wel, ga altijd naar de race op de nurburgring. Als ‘normale’ fan kan je wel degelijk dichtbij de auto’s komen hoor. Op donderdag voor de race is er de pitwalk voor iedereen met een weekendkaart. Dan sta je gewoon voor de pitboxen en kan je zoveel foto’s nemen als je wilt.

  Het model wat in Zwolle stond is gewoon een ‘oude’ bolide met de livery van dit jaar. Tijdens het grandprix weekend staan bij de stands van de verschillende teams ook dit soort modellen en kan je er gewoon mee op de foto…

 5. Zo’n 4x per jaar ga ik naar een F1 Grandprix. (puur door goede contacten in de autosport. )
  Natuurlijk bestaan er diverse mogelijkheden. Maar voor veel mensen is een bezoek aan de Formule 1 al niet te betalen.
  Ook in bijvoorbeel museum Sinsheim (D) staan er een aantal waar je mee op de foto kunt.

  Het gaat mij er om dat juwelier Veenemans een ontzettend leuk initatief heeft bedacht, maar dat er hier een aantal azijnzeikers zijn die dan over die paar euro gaan lopen miepen.
  Altijd dat afzeiken van initatieven is zo lekker makkelijk. Lees het topic over het nieuwe magazine J en T ook maar eens.
  Begrijp daar echt werkelijk niks van!!!

 6. Het is inderdaad een dure hobby zo’n weekendje daarheen… 😉

  Ik kwam er zaterdag toevallig langs en heb met m’n telefoon ook ff een foto’tje genomen. Vond het wel leuk om zoiets een keer te zien hier in Zwolle… Nu nog iets van Bavaria Ciry Racing door de binnenstad en als autosportliefhebber kan mijn dag niet meer stuk. Ow, ff wakker worden haha.

  Ben het met je eens dat een vergoeding voor een foto in dit geval wel op z’n plaats is. Heb het draadje over dat magazine net ook al ff doorgenomen, schiet inderdaad niet echt op die commentaren daar.

  Als je het niet wil, zowel de foto met bolide als dat magazine, dan geef je je geld er toch lekker niet aan uit. Lekker boeiend om daar zo’n discussie over te beginnen.

Reageer