Theater op het Grote Kerkplein

Zwolle – Odeon Buitengewoon is het gratis theaterfestival tijdens de Blauwvingerdagen in het theater Odeon en op het Grote Kerkplein. Woensdag 21 juli 2010 kunnen bezoekers van 12.00 tot 17.00 genieten van onder meer Trapperdetrap, Spruitje Speelt en Diop Percu.

Bij ‘Trapperdetrap – de magische 3’ (12.30 uur, 4+) stellen drie topartiesten zich voor. Stefan Klankenstein tovert wonderlijke melodieën uit zijn ‘de Tritaar’. Thijs Toverbol haalt halsbrekende toeren uit op zijn snelle BMXcrossfiets. Peer Magiga verandert van verteller in goochelaar, tovenaar, motormuis en ‘droomwaarmaker’. Samen betoveren ze het publiek met prachtige liedjes, komische dialogen en verhalen met een verrassende ontknoping.

‘Spruitje Speelt – Hoe ruikt de Zon?’ (14.00 uur, 6+) is een modern sprookje over de grote avonturen van de kleine huismier Mona Minium op de eerste dag dat ze naar buiten mag. Vol spannende, grappige maar ook ontroerende momenten. Voor iedereen van zes jaar en ouder.

In De Achtertuin (15.00 uur, 6+) vertelt Margreet Dantuma het verhaal van de rijke Madelon van Kemenda uit een hippe villawijk. Haar buurtgenote Thérèse komt op bezoek. Het gaat mis als Madelon haar plannen voor een grote verbouwing van de achtertuin bespreekt.

‘Diop Percu’ (16.00 uur) is een familievoorstelling met traditionele muziek, dans en cultuur door muzikanten en meesterdrummers van de Sing-Sing Rythmes familie uit Senegal.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer