Havezathe wandel 2 daagse

Zwolle – Komende week is er voor de cliënten van wzc Havezate en wzc Rivierenhof/Riethorst een wandeltweedaagse georganiseerd met familie,
vrijwilligers van het Rode Kruis, Zorgcombinatie Zwolle (Riethorst) en kinderdagverblijf Poppejans.

Op dinsdag 20 juli vertrekken deelnemers vanaf de Rivierenhof om 10.30 uur, vertrek vanaf de Havezate is om 14.30 uur. Op donderdagmiddag 22 juli vertrekt de groep vanaf Havezate om 14.30 uur voor de tweede wandeling. Na afloop zullen de deelnemers van Havezate omstreeks 15.45 uur gehuldigd worden op het voorplein van de Havezate met voor alle deelnemers een medaille en gladiool. Dan zal ook draaiorgel “De Parel” zorgen voor de gezellige noot. De deelnemers van de Rivierenhof vertrekken vrijdag voor de tweede keer om 10.30 uur en worden rond 11.30 uur op een bijzondere manier onthaald. De Havezate is te vinden aan de Gombertstraat 350 in Holtenbroek, de Rivierenhof aan de Zijpe nr. 4 in de wijk AAlanden, t.o. het winkelcentrum.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. aflasten die hap!!! je laat toch bejaarde mensen niet lopen bij die hitte?!?!?
  Als normale jongere mensen al problemen krijgen bij die temperatuur moet je vooral niet ouderen (op het heetst van de dag nog wel…) in die brandende zon laten wandelen….
  Geen wonder dat er meer mensen overlijden bij tropische temperaturen… pffff

 2. Wat ik erg vind is dat deze oude mensen door vreemden (verzor-genden/vrijwilligers) door de warme buitenwereld gerost moeten worden om hen nog enige opwinding te bezorgen. Omdat kennelijk hun eigen (klien)kinderen zelden of nooit hun ouders om wat voor reden dan ook een gezellig uitje bezorgen.
  Ik ben zelf 64 jaar oud, mijn vader is in 1980 gestorven, in een thuis-situatie, mijn moeder stierf in 2000, ze is ongeveer 4 jaar zeer dement geweest in de Rivierenhof. Wij, 3 zussen en ik waren wel altijd aanwezig om haar op te vangen, af te leiden, te verzorgen en op een of andere manier er voor te zorgen dat ze niet inzakte. Het was niet altijd gemakkelijk, maar het is ons wel gelukt. Na 4 jaar dementie werd ze ziek en in 3 dagen tijd viel ze weg, tot de dood erop volgde.
  Waarom zou je oude planten in rolstoelen en aanverwant in de loeiende hitte door een parcours vervoeren, waar ze zeer ziek van kunnen worden?
  Misschien ben ik wat emotioneel, maar daar is best wel een verklaring voor….

 3. En vergeet niet die ouderen die in een pamper/inlegger zitten die misschien ook nog nat is ook of wordt, leve de lol, nou mij niet gezien.

Reageer