Reeks autoinbraken aan Ruusbroecstraat

Zwolle – In de nacht van zondag 18 juli op maandag 19 juli zijn op de Ruusbroecstraat meerdere auto’s opengebroken. In ieder geval in zeven auto’s is ingebroken. Het is nog onduidelijk wat er uit de auto’s ontvreemd is. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mogelijke getuigen van deze inbraken.

 

Heeft u iets opvallends gezien in de omgeving van de Ruusbroeckstraat wat te maken kan hebben met deze reeks auto-inbraken dan wordt u verzocht contact op te nemen met politieteam Zwolle-Oost via 0900-8844. Daarnaast wil de politie nogmaals benadrukken dat het van belang is om uw eigendommen (denk aan navigatiesystemen) uit uw auto te halen. De aanwezigheid van tassen, navigatiesystemen, laptops e.d. in auto’s maken het interessant voor een dief om in te breken en uw spullen weg te nemen. Gezien de vakantieperiode is aangebroken pakken ook veel mensen de avond voor vertrek hun auto in. Zo’n volgepakte auto heeft helaas ook een aantrekkingskracht op dieven. In veel gevallen geldt namelijk nog steeds de gelegenheid maakt de dief.

Artikel delen:
Reacties 11
  1. Wie geeft iemand het recht op aan mijn spullen te zitten, als ik ze in de auto laat liggen. Dat het dom is ok. Maar eigen schuld verdieping gaat met te ver.

  2. @ Verdieping

    Dus als er in je huis word ingebroken, betekend het dus ook dat je dan maar niets in je huis had moeten laten staan???

    Ik vind het een beetje kort door de bocht om te zeggen dan je je spullen dan maar uit je auto had moeten halen.

  3. Ach als Verdieping binnenkort zomaar op straat in elkaar geslagen wordt zeggen we, eigen schuld, hij lokt t uit met zn uitspraken 🙂

  4. Ik woon zelf in de Ruusbroecstraat. Ben gelukkig geen gedupeerde maar als er 7 auto’s worden opengebroken, kun je moeilijk spreken van uitlokking. Laatste tijd is het vaker raak in deze buurt. Wordt tijd dat de politie wat vaker patrouilleert.

Reageer