Bekeuringen bij verkeerscontrole in Zwolle

Bij een verlichtingscontrole op de Luttekestraat zijn donderdagavond negen bekeuringen uitgedeeld aan fietsers die de verlichting niet in orde hadden.

Op de Burgemeester van Roijensingel werden zeven fietsers voor hetzelfde vergrijp bekeurd. In Assendorp werd ook op verlichting gecontroleerd. Hier werden twaalf bekeuringen uitgeschreven.

 Op de Nieuwe Veerallee werden de volgende overtredingen geconstateerd:

03 x niet handsfree bellen

12 x niet dragen autogordel

10 x niet tonen rij/kentekenbewijs

01 x geen kentekenplaat op aanhangwagen

Op de Zwartewaterallee werden donderdag 110 personen- en vrachtauto’s gecontroleerd. Hier werden de volgende overtredingen geconstateerd:

01 x auto rood licht

01 x fiets rood licht

03 x gordel

01 x lekke uitlaat

01 x kentekenplaat niet goed zichtbaar

07 x geen rijbewijs kunnen tonen

01 x rijbewijs verlopen, dus geen geldig rijbewijs

01 x geen rijbewijs

Ook op de Mastenbroekerallee werd gecontroleerd. Hier werden de volgende feiten geconstateerd:

02 x gordel

01 x rood licht fiets

01 x kind in kinderstoel op onveilige wijze

20 x overschrijding maximum snelheid

01 x kentekenplaat niet goed zichtbaar

Tegen alle overtreders werd proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. die licht controles moeten ze anders aanpakken:)
  het is nu bekeuring en weer verder,als je ze nu een ‘waarschuwing; geeft en ze een week de tijd hebben om het voor elkaar te maken en het te laten zien bij de politie,dan weet je dat ze de volgende keer wel licht hebben en minder gevaarlijk is,nu krijg je een boete en heb je geen zin om je licht te laten maken het heeft je toch al 25 euro gekost.  ⚠️ Meld

 2. @Chris:
  Er staat ‘op de Mastenbroekerallee’ …
  Maar los daarvan: waarom niet? Ik begrijp uit je reactie dat je dat te hard vindt? 😉


  ⚠️ Meld

 3. nee, iemand op de Mastenbroekerallee voor je hebben van 60+ met z’n renault 5-je die met 40 de hele wijk doormoet waar je niet kan inhalen…le?ºk…. NOT….
  Er is niks mis mee met een beetje vlot doorrijden ;D (op plekken waar het veilig kan heh?) 🙂


  ⚠️ Meld

 4. Nee dan die mensen die in je nek gaan hijgen, omdat je je wel aan de snelheid wilt houden op diezelfde weg, Freddie… Ik vind het van de zotte dat iemand dat doet! Ik heb regelmatig meegemaakt dat iemand achter me het niet kon hebben dat ik daar 50 reed en bijna bij mij aan de achterbumper kwam kleven. Levensgevaarlijke lui vind ik dat! Laat de politie dus maar mooi blijven bekeuren op harder dan de toegestane snelheid.


  ⚠️ Meld

 5. Ik gebruikte wel eens het mistachterlicht daarvoor, maar daar werd men nogal agressief van dus dat doe ik tegenwoordig niet (meer).


  ⚠️ Meld

 6. Hahahaah, weet je wat ook helpt? Je telefoon een foto laten maken! Daar kwam ik per ongeluk achter toen ik onze kleindochter op de achterbank wilde fotograferen. Manlief mopperde al een poosje dat die ‘vent’ er wel ‘overheen’ wilde, maar ik trek me daar nooit iets van aan. Hup fotootje, en ineens: een zeer veilige afstand tussen ons en de bumperklever!!!! LOL


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.