Start wandel tweedaagse voor ouderen en kinderen

Zwolle – Dinsdagmorgen is, in het kader van de Nijmeegse wandel vierdaagse, voor de cliënten van wzc Havezate en wzc Rivierenhof/Riethorst de wandel tweedaagse van start gegaan bij de Rivierenhof in de Aa-landen.

20-07-2010_wandel_tweedaagse_rivierenhof_4.jpg

De wandel-tweedaagse wordt georganiseerd met familie, vrijwilligers van het Rode Kruis, Zorgcombinatie Zwolle (Riethorst) en kinderdagverblijf Poppejans. Dinsdagmorgen vertrokken deelnemers vanaf de Rivierenhof voor een wandeling door de wijk Aa-landen. Ondanks dat de temperatuur in de loop van de ochtend snel opliep naar tropische waarden was het een gezellige wandeling voor de ouderen en kinderen door de Zwolse wijk. Vanaf de Havezathe wordt dinsdagmiddag 14.30 uur vertrokken, dan zal de temperatuur aanmerkelijk hoger zijn.

20-07-2010_wandel_tweedaagse_rivierenhof_1.jpg

20-07-2010_wandel_tweedaagse_rivierenhof_5.jpg

Op donderdagmiddag 22 juli vertrekt de groep vanaf Havezate om 14.30 uur voor de tweede wandeling. Na afloop zullen de deelnemers van Havezate omstreeks 15.45 uur gehuldigd worden op het voorplein van de Havezate met voor alle deelnemers een medaille en gladiool. Dan zal ook draaiorgel “De Parel” zorgen voor de gezellige noot. De deelnemers van de Rivierenhof vertrekken vrijdag voor de tweede keer om 10.30 uur en worden rond 11.30 uur op een bijzondere manier onthaald.

20-07-2010_wandel_tweedaagse_rivierenhof_3.jpg

De Havezate is te vinden aan de Gombertstraat 350 in Holtenbroek, de Rivierenhof aan de Zijpe nr. 4 in de wijk AAlanden, t.o. het winkelcentrum.

20-07-2010_wandel_tweedaagse_rivierenhof_2.jpg

Artikel delen:
Reacties 8
  1. De ouderen zijn vanmiddag gewoon van de Havezathe vertrokken en hebben een aangename wandeling genoten. De route zou ingekort worden, maar dat was uiteindelijk niet nodig. Het was, mede door een koel briesje en een zwakke zon, goed te doen.

  2. Maar het blijft snikheet, zeker voor ouderen niet te doen.
    een uitje voor deze doelgroep is meer uitzondering dan regel, dus klagen doen ze niet zo gauw.

  3. In de stentor stond: hier hebben ze een jaar op gewaciht dus uitstellen zou een teleurstelling zijn…
    Dat geloof ik graag.
    Dat de managers wat minder mogen verdienen om deze doelgroep wat vaker te luchten zal ik maar oneerbiedig zeggen zodat ze wat vaker de natuur zien is toch geen luxe?

  4. Heel leuk idee, maar waarom nou net DIT tijdstip??? Je zou bijna denken dat ze wat nieuwe plekken nodig hebben in die zorgcentra…

Reageer