Het weer: eerst nog warm

Zwolle – Woensdag komt er veel bewolking voor, maar in de ochtend schijnt er vooral in het oosten nog een waterig zonnetje. In de middag zijn de temperatuursverschillen groot. In het westen ligt het kwik maar net boven de 20 graden, terwijl het in het oosten lokaal nog 30 graden wordt. De wind waait uit het westen en is matig van kracht, windkracht 3-4. Aan het einde van de middag trekken er vanuit het zuidwesten enkele regen- en onweersbuien over het land.

20-07-2010_weerfoto_berkum.jpg
Berkum

Donderdag is de bewolking opnieuw beeldbepalend en is er kans op een enkele bui. Bij een matige wind uit het westen, wordt het 23 tot 25 graden. Vrijdag doet de temperatuur, met maxima van 21 tot 24 graden, nog een stapje terug. Er zijn dan opnieuw veel wolken en er komen enkele buien voor. Het weekend verloopt wisselvallig en relatief fris. Het wordt gemiddeld 20 graden en er staat een stevige noordwestenwind. Na het weekend wordt het droger en lijkt de temperatuur voorzichtig weer te klimmen richting 25 graden.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Mooi Harry, mooi rustig daar. Jammer dat Berkum daar (ongetwijfeld voor commercieel gewin ;)) een oerlelijke suffe grijze mast neer heeft geplant. Maar je kunt niet alles hebben.

  2. Berkum is mooi hoor; heerlijke uitvals-fietswegen richting Wytmenerplas, Dalfsen/Ommen en aan de kak-overkant heerlijk door de natuur fietsen. Maar uh….Ze vormden vrogger samen met oa Westenholte Zwollerkerspel….Ze worden ook vaak vergeleken: Heb in beide wijken (semi-dorpjes) gewoond. Doe mij, volmondig Westenholte maar als ik MOET kiezen 8)

  3. Bericht door verdieping, op 21 juli 2010 om 08:23
    schitterende foto, een wijk waar zwolle trots op kan zijn!

    De wijk is mooi, jammer dat ze allemaal niet zo denken als @verdieping, dan zo de wijk voor hem nog mooier zijn.8)

Reageer