Line-up GRASconcert Zwolle bekend

Zwolle – De GRASweek organiseert op 26 augustus 2010 op het Park Weezenlanden in Zwolle het GRASconcert. Tussen 18:00 uur en 24:00 uur zullen er optredens plaatsvinden van onder andere Miss Montreal, Boemklatsch en The Mad Trist. Het concert is gratis en iedereen is welkom.

logo-grasweek2010.png

Het GRASconcert is altijd het hoogtepunt van de GRASweek en zal dit jaar op de donderdagavond plaatsvinden. Hierbij mag iedereen van dit concert genieten. Tijdens het GRASconcert staan er twee podia die elkaar afwisselen met verschillende artiesten. Het GRASconcert is een avond vol muziek en gezelligheid.

Dit jaar zullen er tijdens het GRASconcert, net zoals voorgaande jaren, een paar spetterende optredens plaatsvinden. Miss Monteal, Boemklatsch en The Mad Trist zijn onder andere de artiesten die het hoofdpodium zullen betreden.

Naast de hoofdacts treden ook Twee Ons en Canadian Sunset op het hoofdpodium op. De opkomende bands; Catch!, Flume en Capacocha zijn de bands van het podium de doorbraak, welke mede mogelijk is gemaakt door KCO.

De hoofdact van het GRASconcert is Miss Montreal. Miss Montreal’s single ‘swing the night away’ is de eerste single van haar nieuwe album ‘So… Anything Else?’. Het nieuwe album kwam 16 juli uit en staat nu al op nummer 7 van de album tot 100. Hiervoor heeft ze al vele hits uitgebracht. Met onder andere ‘Just A Flirt’ en ‘This Is My Life’ werd ze steeds bekender. Haar carrière begon, wonderlijk genoeg, met een commercial voor de tv. Nu heeft ze al vele optredens door heel Nederland. Waaronder ook een optreden tijdens de GRASweek op het GRASconcert.

De GRASweek is dè algemene introductieweek van Zwolle. Iedereen die in Zwolle gaat studeren aan het HBO mag hieraan meedoen. Dit jaar wordt de GRASweek voor de zesde keer georganiseerd. GRAS staat voor ‘Gezamenlijk Ruiken Aan Studeren’ en is een gezamenlijk initiatief van de Christelijke Hogeschool Windesheim, de Katholieke Pabo Zwolle, de Gereformeerde Hogeschool, ArtEZ en de gemeente Zwolle.

De GRASweek van 2010 zal gehouden worden van 24 augustus tot 27 augustus en zal boordevol zitten met activiteiten voor de studenten om elkaar, maar ook de stad beter te leren kennen. Het afsluitende concert van de GRASweek zal gehouden worden op donderdag 26 augustus. Hierbij is iedereen welkom.

Artikel delen:
Reacties 19
 1. Het zag er vorig jaar verschrikkelijk gezellig uit, maar toen was het toch in een ander park met die SP-boy achter de tap? Met oa boomwerpen in Schotse kilt. Of is dat een ander festival?

  Vast en zeker anders, dit is denk ik enkel optredens en misschien een andere studentenvereniging?

 2. @Dick
  Dit festival is voor iedereen toegankelijk. Dus ook voor niet eeuwige studenten. De afgelopen jaren heb ik tijdens de Grasweek genoten van concerten van onder andere Room Eleven, Voicst, Moke, De Staat, A Balladeer etc.

 3. @dick

  Ik stond vorig jaar de hele week bij de grasweek achter de bar, als barcoördinator. Dit jaar zeer waarschijnlijk weer.
  De donderdag met de optredens is voor iedereen toegankelijk.

  Maar wat jij bedoelt met boomstamgooien e.d. is ook dit jaar weer, maar dat is de ZHTChighlandgames en dat vindt elk jaar plaats in park de Hogenkamp en dit jaar op 25 september, voor meer info zie http://www.zhtchighandgames.nl

 4. Oh wat gaaf Drama; goed toeven bij de Tuinders! Justem Emile: ZHTChighlandgames. Van dezelfde studentenvereniging?

  En natuurlijk: park de Hogenkamp

  25/9 maar eens met potlood noteren, bedoel dan is de 1e Klasse ook weer begonnen met WVF, DOSK, GA.Kampen en BE Q. in 1 klasse! 😮 bedankt:o

 5. @ Admin 20:06 Bedankt voor de update

  De GRASweek organiseert op 26 augustus 2010 op het Park Weezenlanden in Zwolle het GRASconcert. Tussen 18:00 uur en 24:00 uur zullen er optredens plaatsvinden van onder andere Miss Montreal, Boemklatsch en The Mad Trist. Het concert is gratis en iedereen is welkom.

  :D:D:D

  Op een donderdag volgens mij, maar tussen 18:00 en 24:00 is smullen natuurlijk!

  Emile: Grasweek dus ook (een beetje) door ZHTC; goeie samenwerking!

 6. @ Gezellig, wat zou ik nog meer moeten vinden als jouw persoontje (topic blvdag)?

  De info over grasconcert & ZHTC-gezellig-gebeuren heb ik voor op de avond al veilig vastgelegd in de agenda 😉

 7. Gezellig, jij hebt potverdeurie nog niet eens een ministerspost toebedeeld gekregen op het spontane kladje op Alg.Log. Moeten mede (in)formateurs QM en Verdieping maar ff invullen.

 8. @Dick
  Lenny Kravitz zingt in een van zijn liedjes dat hij de “Minister van Rock & Roll” is.

  Is deze positie nog vrij ? 🙂

 9. Bericht door Emile Hoogterp, op 21 juli 2010 om 20:37
  @dick,
  ja ik zit bij ZHTC

  Zoo Emile, nog steeds actief lid 😀 goed bezig 😀

 10. Mooi aanbod Gezellig! Heb overigens nog geen reactie van beide sloapers andere formateurs gelezen. En Assie solliciteerde al openlijk voor een ministerspost….Welke had je? Want uh, is eigenlijk ander topic….

  Krijgt Assie die
  Als jij dan “Minister van Rock & Roll, Evenementen & Gezelligheid” wilt worden? Min. RREG dus

  Bijdeze QM & Verdieping: wijziging in concept-voorstel!

Reageer