VrijUitActiefmarkt voor mensen met een beperking

Zwolle – Op zaterdag 9 oktober vindt de vijfde editie van de VrijUitActiefmarkt plaats. De VrijUitActiefmarkt wordt jaarlijks georganiseerd door MEE en revalidatiecentrum De Vogellanden.

De markt wordt georganiseerd om mensen met een beperking of chronische ziekte kennis te laten maken met alle mogelijkheden die er zijn om te sporten en recreatief of creatief bezig te zijn. Informatiestands, demonstraties of zelf meedoen met een workshop: de VrijUitActiefmarkt biedt het allemaal, voor jong en oud. Verenigingen en clubs uit Overijssel, Flevoland en Noord-Veluwe die hun activiteit willen presenteren zijn van harte welkom.

Aanmelden kan via Anniek van Vilsteren, via a.van.vilsteren@vogellanden.nl of (038) 498 11 11 of Tineke Haan van MEE IJsseloevers, via t.haan@meeijsseloevers.nl of (038) 455 46 46. De folder van de VrijUitActiefmarkt is te vinden op www.vogellanden.nl.

Voor jong en oud is er tijdens de VrijUitActiefmarkt volop gelegenheid om verschillende en heel uiteenlopende sporten, spellen en creatieve activiteiten uit te proberen. Denk aan paardrijden, rolstoelsporten, dansvormen, gymnastiek, theater en ook circusoptreden met workshops, een sportinstuif vanuit de gemeente Zwolle. In samenwerking met de vereniging van motorisch gehandicapten en hun ouders, BOSK is de komst van de Classic Express geregeld. Dit is een uitschuifbare vrachtwagen waarin jonge talentvolle muzikanten optreden. Ook aanwezig: DAAD autoaanpassingen en Café Oké, een soos voor licht verstandelijk gehandicapten.

De VrijuitActiefmarkt vindt plaats in De Vogellanden, centrum voor revalidatie, aan de Hyacinthstraat 66a in Zwolle. De organisatie is in handen van MEE IJsseloevers en De Vogellanden. Voor aanmelding van verenigingen en clubs of voor meer informatie: zie www.vogellanden.nl  

Artikel delen:

Reageer