ZHTC organiseert Lowlands pre-party

Zwolle – Algemene studentenvereniging ZHTC organiseert op 13 augustus 2010 een Lowlands pre-party. De pre-party wordt gehouden in de ZHTC-socïeteit aan de Thomas à Kempisstraat 13. Er is livemuziek, caberet, dj’s, een beugelbar, kortom alles om in lowlands- (of andere festival-) sferen te komen. De entree is gratis!

Organisator Emile Hoogterp is zelf groot Lowlandsfan en mede-organisator van de pre-party: ”Dit jaar wordt mijn 15e Lowlands en het leek me erg leuk om zoiets in het kleins te organiseren. Al brainstormend kwamen er steeds meer ideeën bij om er een echte Lowlandssfeer aan te geven.” Vooralsnog zijn BlackboxRed (dansbare grunge met synthesizers) en Daniel ter Waarbeek (singer/songwriter) geboekt. En voor het cabaret komt Cortijn Tonkes. Aanvang is 17:00 uur, met vanaf 20:00 uur livemuziek en cabaret. Locatie ZHTC-socïeteit aan de Thomas à Kempisstraat 13 te Zwolle. Entree gratis! Er stromen nog dagelijks verzoekjes binnen om te mogen spelen, dus voor meer info over de programmering houd de website www.zhtc.nl in de gaten!

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Jammer, die achternaam hoor je niet veel en Evelien is volgens mij een notabele bij GroenLinks met specialisatie “Zorg”. Daar schrijft ze normaal altijd over. Was het ook niet eens met dit zwaar overdreven stukje, maar je kunt aan haar bijdragen altijd merken dat ze verstand van zaken heeft.

  ==========

  On-topic a.u.b. !

 2. Hierbij het programma:
  Programma:

  20:00-21:00 Daniel ter Waarbeek (singer/songwriter)
  21:00-22:00 Orange creek (bluesrock)
  22:00-23:00 BlackboxRed (dansbare grunge met synthesizers)
  23:00-24:00 Hadrian’s Wall(Rock)

Reageer