Graffitispuiters leven zich uit in Bachlaan

Zwolle – Woningstichting SWZ heeft in de Bachlaan een lijst gemonteerd waarbinnen graffitispuiters zich kunnen uitleven. De uitnodiging ernaast: ‘’Aan alle graffitispuiters: leef je uit binnen het kader, maar laat a.u.b. de rest van het complex schoon.’

graffitischilderij_bachlaan.jpg

De eerste graffitispuiters maakten al gebruik van de lijst met een uitnodiging voor een Bachlaan-barbecue, georganiseerd door bewoners. Nu is het wachten op nieuwe graffitispuiters die er weer overheen gaan spuiten en op die manier er elke keer wat nieuws van maken. SWZ heeft de lijst geplaatst nadat het complex aan de Bachlaan steeds onder de graffiti zat.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Nu is het wachten op nieuwe graffitispuiters die er weer overheen gaan spuiten en op die manier er elke keer wat nieuws van maken.

    de achterlijkste opmerking van 2010

  2. Nu al is te zien dat de “kunstenaars” schijt hebben aan het idee van de swz. de lijst wordt al vrolijk meegspoten in de schreeuwerige grafitti stijl. nu nog maar even wachten totdat de hele muur weer onder deze rommel zit.

  3. Toch een interessante gedachtengang om iets te proberen op te lossen. Misschien voor meer problemen inzetbaar: denk aan wildplassen (alleen tegen deze boom), brandstichting (beperk je tot deze container), zinloos geweld (wie biedt zich aan?) en fietsdiefstal (dit brikkie mag je jatten). Ben dus benieuwd naar nieuwe initiatieven.

  4. Tja, iets met ‘gekken en dwazen…”
    😀 voor de bedenker van dit plan… Het werkt inderdaad nu al niet… (zie ook de stenen onder de lijst)

Reageer