Drietal schopt en slaat vrouw op Melkmarkt

Zwolle – Een 18-jarige vrouw uit Zwolle heeft zondagmorgenvroeg 25 juli aangifte gedaan van mishandeling door drie personen (twee lichtgetinte mannen en een blonde vrouw) op de Melkmarkt, die kort daarvoor plaatsvond.

Bij een woordenwisseling met het drietal, waarbij het slachtoffer vooraf door een van de mannen handtastelijk was benaderd en beledigd, werd zij door het drietal geschopt en geslagen terwijl zij op de grond lag. Eén van de mannen had kort donker haar, en tijdens de schermutseling scheurde zijn shirt omdat het slachtoffer zich verweerde. Hij had na afloop een ontbloot bovenlijf. De vrouw had opvallend blond haar tot op de schouders. Mogelijke getuigen van dit voorval wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan verstrekt worden via Bel M. (0800-7000). Naar de mishandeling wordt een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Zo, was weer gezellig dit weekend dus zo te lezen.. Heb het overigens ook wel een beetje gehad met de binnenstad hier, gezelligheid is vaak vér te zoeken!

 2. (…)

  ”Zwolle heeft de afgelopen weken slecht gescoord met het uitgaansgeweld. Er zijn veel geweldsincidenten onder de stappers in de Overijsselse hoofdstad, zegt de regiopolitie IJsselland.

  Ook afgelopen weekeinde was weer gewelddadig in Zwolle.

  “Het is de laatste tijd fors heftiger dan in Deventer”, oordeelt politiewoordvoerder Wim Dierkx aan de hand van een stapel aangiftes en aanhoudingen. “Blijkbaar heeft de horeca het daar inmiddels beter in de hand.”

 3. Wat een commentaar van de politie, blijkbaar heeft de horeca in Deventer het beter in de hand….Waar slaat dit op? Sinds wanneer is de horeca verantwoordelijk voor de veiligheid op straat? Dat lijkt mij een taak voor de politie! Echt te gek voor woorden!

 4. Ook afgelopen weekeinde was weer gewelddadig in Zwolle.

  “Het is de laatste tijd fors heftiger dan in Deventer”, oordeelt politiewoordvoerder Wim Dierkx aan de hand van een stapel aangiftes en aanhoudingen

  Uit een ander bericht op het Weblog:
  Zwolle ?? Na mishandeling van een 29-jarige Zwollenaar op de Melkmarkt zijn zaterdagavond 24 juli vier mannen uit Deventer en Voorst (25 t/m 30 jaar) aangehouden voor openlijk geweldpleging.

  -> Tja wat wil je als die lui uit Deventer hier naar toe komen?

 5. er is geen hond die de binnenstad van deventer ingaat. Die paupers zitten lekker in hun stinkwijk te zuipen.
  Eens kijken hoe vaak ze die wijken in moeten trekken omdat die tokkies weer met elkaar op de vuist gaan. Of gaan ze dan bewust niet die kant op, die broekpoepers…
  De politie Zwolle wilt nergens meer de vingers aan branden volgensmij. Als ik soms van die “varkens” zie lopen in de stad dan overleven die een achtervolging te voet ook niet.
  Alles komt straks op “de verantwoording van de burgers” terwijl ze zelf lekker lopen flitsen en abnormale boetes uitdelen omdat ze thuis niks te zeggen hebben.

Reageer