Reünie CCC Assendorperdijk

Zwolle – Op zaterdag 30 oktober 2010 van ca 14.30 uur – 00.00 uur (middernacht) wordt een reünie gehouden voor oud-leerlingen en -docenten die in de periode van 1971 tot en met 1986 op de vroegere MAVO hebben gezeten aan de Assendorperdijk 31 in Zwolle.
Het Carolus Clusius College (CCC). De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. 30 oktober wordt een middag en avond vol met ontmoetingen! Herinneringen ophalen, bijkletsen, nieuwe afspraken maken etc. etc. Bekende Zwollenaar en oud-leerling DJ Hans Stroeve heeft aangegeven graag hierbij aanwezig te willen zijn en er een swingende avond van te willen maken. Het mooie van deze reunie is dat deze plaatsvind in het oude schoolgebouw aan de Assendorperdijk. Momenteel in gebruik door Landstede. Voor menig reünist ligt hier een schat aan herinneringen.

Intussen is een website in de lucht en kan er aangemeld worden voor de reünie. Alle inschrijvers worden regelmatig per mail op de hoogte gehouden. Het streven is dat er op 30 oktober a.s. zo’n 500 oud-leerlingen en oud-docenten zullen zijn. Volg de ontwikkelingen op de website en meld je aan op http://www.reunieassendorperdijk.nl !!
De reüniecommissie bestaat uit: Willem de Jonge, Gert van der Zwan, Anja Hengeveld, Janet Stavorinus, Harry Meulman, Pim van Doorn, Janny en Gerda ten Brinke, Rudy van den Berg en Gert Groen.
Artikel delen:
Reacties 2
  1. @ Han, gaat het goed? 333 aanmeldingen op 11/10 lijkt me netjes 😀

    Heb net met minimaal 1 dame afgesproken op…….het schoolplein aan de Assendorperdijk 😀 Heb haar dit teruggemaild

    Denk dat ze nog met 1, 2 of 3 (allemaal :o) meiden komt….allemaal van jouw leeftijd dus. Denk ook dat mijn maat, ondankst eerdere aanmelding (misschien door de voetbalperikelen naweeen etc) toch verstek laat gaan……..je wilt me in dat geval toch wel ff helpen om samen met de dames dat grote hok weer te betreden? :D:D:D

Reageer