Open dag FC Zwolle

Zwolle – Nog twee weken en dan is het zover: de Open Dag 2010! Zaterdag 7 augustus, van 13.00 uur tot 17.30 uur staat er voor jong en oud weer van alles op het programma en het belooft spectaculair te worden! Attracties, bezienswaardigheden, de spelerspresentatie en nog veel meer…  
Equipe en FC Zwolle bieden jou de mogelijkheid een fantastisch VIP-arrangement te winnen bij een thuiswedstrijd van FC Zwolle. Vooraf dineren en vanuit een Business-ruimte de wedstrijd bekijken, wie wil dat niet?! Neem deel aan de attractie van Equipe en win! FC Zwolle ondersteunt de gehandicaptensport en ook tijdens de Open Dag mogen de G-voetballers niet ontbreken. Om 14.45 uur spelen zij een spannend duel tegen spelers uit de selectie van FC Zwolle. Moedig de G-voetballers aan!!

Scoren met Telstar Sports & Fashion
Ook Telstar Sports & Fashion is uiteraard van de partij op de Open Dag 2010. Scoor jij de meeste punten bij het spel doekschieten, dan val je gegarandeerd in de prijzen!
Mc Donalds Zwolle / Epe-Heerde
Net zoals voorgaande jaren is ook Mc Donalds Zwolle / Epe-Heerde aanwezig op de Open Dag. En uiteraard nemen zij Ronald Mc Donald mee. Hij geeft gedurende de middag een fantastisch optreden, mis hem niet!
Sutuwall
Een topattractie!! Mede mogelijk gemaakt door www.yalp.nl.
En er is nog veel meer… Zie ook de volgende nieuwsberichten over de FC Zwolle Open Dag 2010:
Koop de nieuwe wedstrijdshirts!
Bezoek de DEMO-training van Art Langeler
Mini-toernooi FC Zwolle, Be Quick ’28 en Alcides
KiKa en Ronald Mc Donald Huis
Artikel delen:
Reacties 7
  1. Equipe?? Praat me er niet van. Slechte service en je ziet daar nooit iemand in die zaak. Het ligt ook op een onmogelijke locatie.

  2. de vrouwen van fc zwolle zullen zich ook eindelijk eens laten zien tijdens de opendag… ik geloof dat ze tegen bq1 spelen. hoelaat enz is mij overigens een raadsel, maar ving iets op over een wedstrijd voor de peperbussen

Reageer