Man en meisje vast na ruzie over folderverspreiding

Zwolle – Op de Stickerbelt zijn maandagvond 26 juli een 25-jarige man uit Zwolle en een 15-jarig meisje uit Delft aangehouden voor mishandeling.

Bij onenigheid over de wijze van verspreiding van folders kwam het tussen hen en een 24-jarige bewoonster en een 33-jarige bewoner uit die straat tot een woordenwisseling, die uitliep op een handgemeen. De vrouw liep letsel aan het hoofdhaar op; de man werd o.a. op zijn hoofd en arm geslagen. Naar de aanleiding en de toedracht van dit incident wordt een onderzoek ingesteld. Tegen het aangehouden tweetal wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 28
 1. Bericht door verdieping, op 27 juli 2010 om 16:30
  wat een raar bericht. wie komt er nou uit delft om in zwolle voor een apendaalder folders te gaan lopen.

  Raar, je hebt b.v. mensen uit Assendorp die in Berkum folders bezorgen. Wat is er vreemd aan.8)

 2. Ik woon in de straat er tegenover en had opeens reclamefolders in de brievenbus terwijl ik een JA/NEE-sticker op de brievenbus heb.

  Het zou me niets verbazen als het daar iets mee te maken heeft. 🙂

 3. wel mijn beste tobias, na een paar flessen wijn kan ik vanuit groendorp berkum na wat slalommen nog binnen een half uur in assendorp zijn (even de routeplanner erbij). dat zou me vanuit delft niet zo gauw lukken.

 4. meisje van 15 is hier( denk ik) gewoon op vakantie

  en helpt een handje met krantje 😉

  tot dat er een man …… 🙁 pfffff om een stukkie papier:'(

 5. Bericht door verdieping, op 27 juli 2010 om 19:17
  wel mijn beste tobias, na een paar flessen wijn kan ik vanuit groendorp berkum na wat slalommen nog binnen een half uur in assendorp zijn (even de routeplanner erbij). dat zou me vanuit delft niet zo gauw lukken

  Sorry, dacht je in het bezit was van een roeiboot.:o

 6. Kan me idd indenken dat de irritatie oploopt als mensen die folders verspreiden zich niet aan de ja/nee en nee/nee stickers houden.
  Ik heb zelf weloverwogen een nee/nee sticker op de bus geplakt maar ik krijg met enige regelmaat ongeadresseerde christelijke folders en ongeaddresseerde folders van pizzabakkers binnen.
  Aangezien dit van weinig respect getuigd, kunnen deze instanties er van uitgaan dat ik bij hen iig geen klant zal worden.

 7. het ging hier niet om slechte bezorging, maar hoofdzakelijk om rascisme. een meisje van 15 met broer of zwager bezorgen folders en worden gelijk ‘apen’ genoemd. Om vervolgens aangevallen te worden. Te zielig voor woorden. Beetje jammer dat in dit geval de politie weer de verkeerde mensen meeneemt. ik ruik een vorm van corruptie

 8. @jaspert:

  Ik heb zelf weloverwogen een nee/nee sticker op de bus geplakt maar ik krijg met enige regelmaat ongeadresseerde christelijke folders en ongeadresseerde folders…………………Aangezien dit van weinig respect getuigd, kunnen deze instanties er van uitgaan dat ik bij hen iig geen klant zal worden

  Wordt jij geen klant van Jezus & consorten ? 😉

 9. vind ik niet.
  De sticker zit er niet voor niks en de tekst op de sticker is duidelijk zat:
  Géén ongeaddresseerd reklamedrukwerk, Géén huis aan huisbladeren.

  Ik zou niet weten waarom men zich daar niet aan kan houden.

 10. in ons groendorp werden gidteren ook folders verspreidt door een onguur uitziend groepje verspreiders. het leek mij een familie toe, waarvan de man met zoon en dochters folders liepen en de moeder in een shabby auto zorgde voor supplies.
  ik kan mij vergissen, maar het zo met gemak om de verspreiders kunnen gaan. geen lieden waar ik het graag mee aan de stok zou krijgen.

 11. Bericht door verdieping, op 1 augustus 2010 om 17:33
  in ons groendorp werden gidteren ook folders verspreidt door een onguur uitziend groepje verspreiders. het leek mij een familie toe, waarvan de man met zoon en dochters folders liepen en de moeder in een shabby auto zorgde voor supplies.
  ik kan mij vergissen, maar het zo met gemak om de verspreiders kunnen gaan. geen lieden waar ik het graag mee aan de stok zou krijgen.

  Respect voor deze luitjes, ze werken wel voor de kost.

  @verdieping,
  Kunt u met mensen die u zelf geselecteerd hebt geen folders bezorgen in elite dorp Berkum?

 12. dit begrijp ik niet. als je bedoelt mijn grasveld eens te komen maaien, bij dees van harte welkom. je bent echter wel een dik dagdeel onderweg!

Reageer