FC Zwolle zoekt nieuwe doelpunttune

Zwolle – Een nieuw seizoen, een nieuwe doelpunttune… En jij kunt mee denken! Wil je jouw favoriete nummer horen na een doelpunt van FC Zwolle? Dat kan! Stuur een e-mail en wellicht wordt jouw inzending op de Open Dag gekozen tot de officiële doelpunttune van FC Zwolle.   

Stuur een e-mail naar info@fczwolle.nl . Vermeld in de e-mail de naam van de artiest en de titel van de song. Ook is het mogelijk een zelf gemaakt nummer of mix in te sturen. In dat geval is het noodzakelijk een mp3-bestand mee te sturen. Inzendingen kunnen tot en met donderdag 5 augustus 2010 gemaild worden. De inzendingen die na 5 augustus binnen komen, worden niet mee genomen in de stemming. Op zaterdag 7 augustus tijdens de Open Dag van FC Zwolle wordt door een jury de officiële doelpunttune van het seizoen 2010-2011 gekozen.

Artikel delen:
Reacties 23
 1. Bericht door jajajaja, op 27 juli 2010 om 15:52
  Ze kunnen beter een tune verzinnen voor tegendoelpunten, anders klinkt er nooit muziek daar in die graftombe

  @jajajaja We hebben het over Zwolle en niet over d*v*nt*r.

 2. Ars je das maar goed zit
  doelpunt met veel pit
  Ars je das maar goed zit
  Dan zeg ik jullie dit
  Laat de tegenstand komen
  Laat ze lekker dromen
  want wij hebben een hit

 3. En met de fiets is het stadion ook goed bereikbaar, zelfs vanuit Stadshagen, de terugweg is soms wat moeilijker omdat er in Stadshagen nog wel eens een bouwput is….

 4. Nou dat is het probleem niet ben vaak weg voor me werk in het buitenland dus ja dan word het wat lastiger om de fc aan te moedigen he ;-):D

Reageer