Het weer: enkele buien

Zwolle = Woensdag komt in het oosten eerst nog enkele buien voor. Vanuit het westen wordt het droog en klaart het in de ochtend op, waardoor de zon ook kans ziet zich te laten zien. In de middag ontstaan er stapelwolken en later ontwikkelen zich enkele buien. De middagtemperatuur ligt tussen 20 en 23 graden. Daarbij staat een matige, aan zee vrij krachtige noordwestenwind.

27-07-2010_weerfoto_mastenbroekerallee_.jpg
Mastenbroekerallee

Vanavond verdwijnen de buien tijdelijk, maar komen later op de avond weer terug. ’s Nachts is het zwaar bewolkt en verspreid over het land komen buien voor. Hierbij is opnieuw een kleine kans op onweer. De minima komen uit rond 12 graden. Morgen trekken er met een noordwestelijke stroming veel buien over het land. Bij de buien is vooral in de middag (in de oostelijke helft) kans op onweer. Lokaal komen in het oosten ook pittige buien voor. Tussen de buien door laat de zon zich af en toe nog zien, maar de bewolking overheerst. De maxima liggen tussen 19 en 21 graden. In de avond neemt de buiigheid af.

Vrijdag belooft een droge dag te worden. De dag verloopt wisselend bewolkt, dus af en toe ook wat zon. Later op de dag neemt de bewolking wel toe. Het wordt 20-23 graden.

De dagen daarna verlopen dan weer wisselvallig. Zaterdag komen er veel buien voor en ook zondag is er kans op buien. Daarbij ligt de middagtemperatuur rond 21 graden.

Artikel delen:

Reageer