Frion sportdag voor iedereen met een beperking

Zwolle – Frion organiseert op vrijdag 17 september samen met SportService Zwolle de sportdag Samen Bewegen, Samen Sporten! Deze sportdag wordt van 10.30 – 15.30 uur gehouden op het sportpark De Pelikaan, Brinkhoekweg 200 in Zwolle.

Mensen met een verstandelijke beperking kunnen kennis maken met sport- en bewegingsactiviteiten. Er is een zeskamp, een voetbaltraining met FC Zwolle, theater, een snoezelomgeving met verschillende activiteiten, huifkar rijden, klankschalen, djembee, zang en nog veel meer. Deelname is gratis.

Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen, recreatief of om te winnen. Mensen met een ernstig meervoudig beperking kunnen vooral beleven, individueel of in teamverband. Verschillende teams strijden om de wisselbeker. Het gaat hierbij om behendigheid, teamwork en de juiste bewegingen maken. Kracht is minder van belang. Op het sportplein kunnen de deelnemers kennismaken met allerlei sporten en activiteiten. Daarnaast presenteren verschillende sportverenigingen en clubs zich.

Kijk voor het inschrijfformulier op de website www.frionsportdag.nl of neem contact op met Herman Brandwagt, hbrandwagt@frionzorg.nl.

Frion is een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Wilt u meer weten over Frion kijk dan op www.frion.nl. Frion zorgbemiddeling is bereikbaar iedere werkdag van 8.30 uur tot 11.30 uur, telefoon (038) 467 10 00 of via e-mail, zorgbemiddeling@ frionzorg.nl. Het kantoor Frion Zorgbemiddeling is gevestigd aan Dr. Van Deen weg 2-10 8025 BG Zwolle.

Meer weten over verschillende sporten voor mensen met een beperking? Kijk dan op www.zwollesportonbeperkt.nl.

Artikel delen:

Reageer