Djumbo komt voor miniconcert naar Zwolle

Zwolle – Op donderdag 19 augustus komt de populaire meidengroep Djumbo naar Zwolle voor een miniconcert bij de Jumbo Supermarkt aan de ‘De Dobbe’ in het kader van de ‘Hallo Djumbo Tour’.

 

hve-20090704-5412.jpg
Archieffoto Weblog Zwolle

 

Het optreden start om 12.00 uur en na afloop zullen de meiden uitgebreid de tijd nemen voor een uitgebreide handtekeningsessie. De optredens van Djumbo met Lindsy, Lotte en Svenja zijn altijd een groot feest der herkenning waarbij jong en oud uit volle borst meezingen en meeswingen met de hits van Djumbo. Speciaal voor het optreden van Djumbo komen de meiden komen met een stoere podiumvrachtwagen optreden op het plein voor de Jumbo. 
Nieuw album

Op vrijdag 13 augustus 2010 lanceert de populaire meidengroep Djumbo haar 4e album getiteld ‘Chase’. Het album zal ondermeer verkrijgbaar zijn bij de Jumbo Supermarkten en bevat 14 vrolijke hits. De titelsong van het album is inmiddels als eerste single uitgebracht. De nummers zijn zoals we van de meiden gewend zijn half Nederlands, half Engels met een hoog meezing- en swinggehalte.  

Meer informatie

Voor meer informatie over Djumbo kunt u kijken op www.djumbo.com

Artikel delen:
Reacties 14
  1. Is dit gephotoshopt ofzo? Je kunt ook overdrijven 🙂

    nb,

    Voor de liefhebbers van nutteloze feitjes: Djumbu is opgericht door de eigenaar van de bijna gelijknamige supermarktketen. Geen dame meer vrij, kassa erbij, dat werk.

Reageer