Zwolle krijgt Dag van de Citymarketing 2011

Zwolle – De Dag van de Citymarketing (de nieuwe naam voor de Citymarketing Innovatiedag) zal op 20 januari 2011 plaatsvinden in Zwolle.

Tijdens de Dag van de Citymarketing worden dan ook weer de prestigieuze Citymarketing Innovatie Awards uitgereikt voor vernieuwende initiatieven op het gebied van citymarketing. Volgens het bestuur van het netwerk is de keuze op Zwolle gevallen vanwege: · Het enthousiasme en de gedrevenheid van de pitchers · Het door Zwolle voorgestelde thema "Innovatie in Citymarketing door samenwerking met bedrijven." – De uitstekend bereikbare locatie en de mogelijkheden aangeboden door Hogeschool Windesheim. Zwolle is eind 2009 nog benoemd tot economisch sterkste gemeente van Nederland. Bedrijven vervullen in Citymarketing een belangrijke rol bij de imagovorming van een stad. Bovendien worden veel innovaties vanuit het bedrijfsleven doorvertaald naar citymarketingactiviteiten.

De verwachting is dat ongeveer 300 tot 400 bezoekers aan dit congres met diverse workshops zullen deelnemen. Het Zwolse bedrijfsleven zal hierbij nadrukkelijk de kans krijgen zichzelf te presenteren.

Later dit jaar zal het programma voor de Dag van de Citymarketing 2011 worden bekendgemaakt. Nomineren voor de Citymarketing Innovatie Awards 2011 kan vanaf het najaar van 2010.

Artikel delen:

Reageer