Workshops KIZ Zwolle

Zwolle – Ook het komende jaar gaat KIZ (Kreative Industrie Zwolle) in samenwerking met andere partijen een aantal workshops aanbieden. Binnenkort volgt het volledige programma.

In samenwerking met het Art Business Center van ArtEZ worden in Zwolle een drietal workshops aangeboden voor (oud) studenten van ArtEZ. De eerste workshop vindt plaats op vrijdag 24 september voorafgaand aan het Kreatief Cafe KIZ, thema Personal Branding (thema onder voorbehoud). De inschrijving voor de workshops verloopt via de site van het Art Business Center: http://www.artez.nl/artbusinesscentre.

Het definitieve programma en voorwaarden voor inschrijving wordt in de volgende nieuwsbrief gepubliceerd. Kunstenaars en Co biedt in november twee cursussen in Zwolle aan in de Cultuurwerkplaats R10. Het betreffen de cursus Projectmanagement 1 op maandag 8 en maandag 22 november van 10.00 tot 13.00 uur en de cursus Sponsorstappenplan op maandag 15 november van 10.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie, deelname en inschrijving zie ook de site van Kunstenaars en Co: http://www.kunstenaarsenco.nl/producten-en-diensten/cursusprogramma/.

Contact met KIZ

Voor meer informatie over bovenstaande activiteiten of het ontvangen van onze nieuwsbrief kunt u contact opnemen met KIZ tel. 038 – 455 38 81. Zie ook onze website http://www.kiz-zwolle.nl KIZ heeft daarnaast een eigen groep op LinkedIn onder de naam Kreatieve Industrie Zwolle (KIZ): http://www.linkedin.com en op Hyves: www.kiz-zwolle.hyves.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Misschien leuk om te weten dat de LOZ (Lokale Omroep Zwolle) vroeger een radioprogramma had dat ook KIZ heette.
    Kerken in Zwolle was de naam van het programma.
    Nu we het toch over de lokale omroep hebben:
    gebeurt er nog wat?

Reageer