Vakantieactiviteiten voor kinderen in het SMZ

Zwolle – Vakantie, dat betekent lekker veel vrije tijd. Zoveel zelfs, dat je je ook wel eens kunt vervelen. Wat moet je dan? In het Stedelijk Museum Zwolle kun je de komende tijd op de woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur terecht om gezellig te knutselen.

Het museum biedt verschillende activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld een kamertje maken in een schoenendoos (zelf meenemen), een boekje maken om je verhaaltjes in op te schrijven, een glasplaatje beschilderen of een passe-partoutlijst versieren waarin je dan een kaart van ons, een foto die je zelf meeneemt of een tekening plakt.

Aan al deze creatieve activiteiten gaat een bezoek aan een deel van het museum, het Drostenhuis, vooraf. We dwalen door een paar kamers en je krijgt te zien en te horen hoe rijke mensen lang geleden woonden.

Wel moet je aan een paar dingen denken: Je moet je wel van tevoren aanmelden (t/m de maandag voorafgaand aan de gekozen woensdagmiddag). Maximaal kunnen 10 kinderen per middag deelnemen. Je leeftijd ligt tussen 7 en 12 jaar. De kosten zijn € 7,50 (per kind). Dit is inclusief de entree en een glas limonade met een snoepje. Bij minder dan 4 aanmeldingen gaat de activiteit niet door. Om er dus zeker van te zijn dat je hier wel kunt knutselen, kun je ook in je omgeving nog vragen wie zin heeft om mee te gaan. Deze vakantieactiviteiten zijn tot en met 18 augustus! Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met: het secretariaat van het museum: tel.: 038 4214650 of mail naar Anne Prümers, educator, prumers@stedelijkmuseumzwolle.nl

Artikel delen:

Reageer