Nieuw bij de VVV: Het Blauwvingerspoor!

Zwolle – Het Blauwvingerspoor is een speurtocht voor kids van 6 tot 11 jaar. De speurtocht met vragen en opdrachten staan in een boekje, de wandeling is dus te allen tijde te wandelen. Het boekje is afgestemd op de wandeling ‘Sporen van Blauwvingers’, de stadswandeling voor volwassenen. Ouders kunnen nu samen met de kids Zwolle verkennen waarbij de kinderen interactief met de geschiedenis van de stad bezig zijn. De kinderen krijgen bij de speurtocht een leuk ‘Blauwvinger’-cadeautje en onderweg kunnen ze de waardebon voor een gratis ijsje bij Mc Donalds inleveren.

speurtocht20het20blauwvingerspoor.jpg

De wandeling bestaat uit twee gedeelten. Voor elk gelopen deel krijgen de kids een Blauwvingerstempel bij de VVV winkel. Na afloop van de speurtocht krijgen de kinderen een diploma, achterop het diploma staan de antwoorden. Het Blauwvingerspoor is te koop voor € 3,95 (inclusief cadeautje en een waardebon voor een ijsje bij Mc Donalds) bij de VVV Zwolle aan de Grote Markt 20, tel. 038-4216198 en via de webwinkel www.vvvzwolle.nl/webwinkel .

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Past in de tijd: je kunt kinderen niet vroeg genoeg bijbrengen dat diploma’s te koop zijn, en je krijgt nog een ijsje toe.8)

Reageer