Vijf gewonden na crash aan Burgemeester Drijbersingel

Zwolle – Vijf personen raakten gewond in de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 juli bij een eenzijdig ongeval. Alle vijf personen zaten in een auto, bestuurd door een 36-jarige Zwollenaar.

Op de Burgemeester Drijbersingel vloog de auto met hoge snelheid uit de bocht en kwam tegen een stalen hekwerk terecht. De beginnend bestuurder bleek naar alcohol te ruiken. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en in het ziekenhuis werd een bloedproef afgenomen om vast te stellen of de man daadwerkelijk teveel had gedronken. De slachtoffers werden allemaal met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het ongeval.

Artikel delen:
Reacties 19
 1. Tsja, is ook een lekkere bocht om met grote snelheid door heen te scheuren.
  En dan een beetje gas bijgeven als je het gevoel hebt dat ie onder controle is.

 2. reed er langs vanacht, was wel een grootte happening. stonden zeker 10 voertuigen van hulpverlenende diensten! is niet zachtjes gegaan zeg ik!!

 3. Bericht door bolke, op 30 juli 2010 om 12:09
  beginnend bestuurder??? 36 jaar.

  Yes, de eerste 4 jaar ben je beginnend bestuurder.

  En dit ei laat helaas maar weer eens zien waarom ze zoiets ingesteld hebben! Het zou je “vriend” maar zijn die teveel zuipt en toch lekker gaat scheuren!

 4. Yes, de eerste 4 jaar ben je beginnend bestuurder.
  En dit ei laat helaas maar weer eens zien waarom ze zoiets ingesteld hebben! Het zou je “vriend” maar zijn die teveel zuipt en toch lekker gaat scheuren!

  Eerste 5 jr… 8)

 5. Overigens, ik ben bijna 34 en heb ook nog maar 3 jaar een rijbewijs. Het was nooit nodig om er een te hebben, totdat ik een kind verwachtte….

 6. Wellicht waren zijn bijrijders ook dronken…anders zou je er niet bij instappen. Of het is een met voorbedachte rade, eerbetoon aan Herman.

 7. @ Natascha, vanwege de ‘ontverantwoordelijkheid’ inderdaad.
  Je ziet zulk gedrag nogal eens bij 18-jarigen…
  Het is natuurlijk bij een 36-jarige even dom en gevaarlijk als bij een 18-jarige, maar toch vind ik bij een 36-jarige zulk gedrag nog ‘sneuer’…

Reageer