COC Zwolle pakt uit op Stratenfestival

Zwolle – Maar liefst acht optredens zijn er dit jaar op het podium van COC Zwolle bij het Stratenfestival! Vorig jaar pakte het COC al flink uit, dit jaar wordt het feest nog veel groter. Als vanouds vind je het podium tegenover het COC-pand aan de Kamperstraat 17.

Dit jaar is er niet alleen Nederlands repertoire, maar er zijn bijvoorbeeld ook de beste Rock ’n Roll hits en bekende nummers van Luv’ en Vulcano. Na het overvolle programma op het buitenpodium tussen 20.00 en 0.00 uur, gaat het feest binnen verder, met zanger Wim Florack. Het volledige programma vind je op de website. Na en tijdens de optredens zijn het café en de swing in het COC pand geopend. Voor veel mensen is het Stratenfestival dé gelegenheid om eens een kijkje te nemen in het gezellige café van de regionale vereniging voor integratie van homoseksualiteit.

Voorzitter Joeri Both vertelt: "Met het Stratenfestival zijn we letterlijk zichtbaar in de stad. We trekken nieuwe bezoekers naar ons pand en naar onze website. Met een van de grotere podia in de stad bereiken we een doelgroep die we normaliter moeilijk bereiken. Vandaar dat we het belangrijk vinden om aanwezig te zijn bij dit fantastische evenement."

Artikel delen:

Reageer