Citymoves Zwolle

Zwolle – Vandaag, zondag 1 augustus 2010, komt het Citymoves Festival terug naar Zwolle. De edities van 2008 en 2009 waren een groot succes, dus komt het dance event terug naar de Hanzestad. Vanaf 13.00 uur is Park de Wezenlanden omgetoverd in een festivalparadijs voor dance en rock/pop fans. Citymoves laat dit jaar niet alleen dance beats horen, maar biedt een breder muzikaal aanbod, onder andere met Di-Rect.

 citymoves_21.jpg

Al meer dan tien jaar domineren de mannen van Di-Rect de hitlijsten en onlangs was de band genomineerd voor de TMF Awards 2010 in de categorie Best Live Act. Het festival wordt om 20.00 uur afgesloten door niemand minder dan Armin van Buren; hij komt voor de derde keer naar Zwolle. Dit jaar is het festival niet meer gratis, maar daar staan betere voorzieningen tegenover, zoasls meer toiletten, minder lange rijen aan de bar, meer assortiment aan eten en drinken en een breder muzikaal aanbod. Tickets blijven echter betaalbaar, kosten € 12,50,- en zijn bij de kassa’s verkrijgbaar. Weblog Zwolle is er ook deze keer bij en zal in de loop van de dag een actuele fotoserie publiceren.

Timetable Zwolle

13:00 – 15:00         Quintino
15:00 – 17:00         Afrojack
17:00 – 19:00         Sunnery James & Ryan Marciano
19:00 – 20:00         DI-RECT
20:00 – 23:00         Armin van Buuren

Herbetreden festivalterrein
Let op: als je eenmaal binnen bent, is het niet mogelijk het terrein te verlaten en terug te komen.

Kluisjes
In tegenstelling tot eerdere berichten zullen er op het festivalterrein GEEN kluisjes aanwezig zijn.

De online voorverkoop voor Citymoves Festival Zwolle is gestopt. Maar er zijn nog voldoende tickets op de dag zelf te verkrijgen bij de kassa’s! Je betaalt dan €12,50 per ticket.

Route
Kom je met het OV? Park de Wezenlanden ligt op loopafstand van NS station Zwolle. De ingang ligt bij het  Provinciehuis, tegenover de Rechtbank. Kom je met de auto? Parkeer dan bij het Provinciehuis. Adres voor Navigatie: Luttenbergstraat, Zwolle.

Citymoves 2010 CD
Wil jij een blijvend aandenken hebben aan alle artiesten die jouw Citymoves Festival zo onvergetelijk maken? Koop dan de Citymoves 2010 CD! Een album met de lekkerste tracks en remixes van dit moment. Voor slechts 4 munten (totale waarde €10,-) te koop bij de kassa’s op het festivalterrein.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Hé Zwolluh, heb je problemen met meningen van anderen?
  Het is idd raar dat wanneer je meer externe bedrijven toelaat op het terrein daar voor moet betalen, Het is alleen maar extra omzet als je meer van die tenten neer zet.

 2. ik vind het ook vreemd. het ene jaar wordt je lekker gemaakt met een gratis festival; het volgende moet men diep in de buidel tasten om erin te kunnen.
  het zal wel een strategie zijn denk ik.

 3. diep in de buidel????? 12,50?? ok als je er echt graag heen wilt dan is dat niet het probleem.
  het gaat mij om de kwaliteit van het feest. ik vond de kkwaliteit de afgelopen jaren matig en heb gister even gekeken bij de opbouw en het zag er niet veel belovend uit. ik denk dat ik vanaf de skatebaan nog even ga kijken en als het dan toch erg gezellig blijkt…….

 4. Zal ook zeker met de economie te maken hebben, dit soort initiatieven zijn afhankelijk van grote sponsors en die geven nu ook minder uit.

  12,50 voor 5 acts waaronder de nummer 1 Dj van de wereld lijkt me trouwens niet te duur. Alleen jammer dat het weer niet zo meewerkt.

 5. Ik vond het reuze gezellig maar vond niet dat direct erbij paste .. verder de vele lege plastice bekers en regen jassen irriteerden mij omdat ik slecht kon bewegen daardoor ,verder was het een knal feest !! Armin you rock 😛 Jammer dat er niet meer feestjes zijn.. in zwolle

 6. ik heb 11,75 in de voorverkoop betaald…
  er was geen reclame van sponsors te zien, vraag me dus af hoe ze het feest de afgelopen jaren bekostigd hebben…
  11,75 voor 10 uur muziek is koopje, in eigen stad, dus geen reiskosten, hoe goedkoop wil je het hebben? Er staat wel Armin te draaien….

Reageer