Citymoves Zwolle van start gegaan

Zwolle – Het dans- en muziekevenement Citymoves, dat voor de derde keer op Park de Wezenlanden gehouden wordt, is zondagmiddag 13.00 uur van start gegaan met DJ Quintino. Na een rustige start begon het publiek vanaf 14.30 aan te zwellen en beloofd het nog een groot feest te worden zondagavond.

city_4.jpg
HIER een kort filmpje van Citymoves Zwolle… 

Bij de start op zondagmiddag was het nog bijzonder rustig op het festivalterrein van Park de Wezenlanden. DJ Quintino trapte af. De geboren Den Heldenaar is druk in deze zomerperiode en tourt dagelijks heel Europa door. Deze zondagavond moet Quintino nog in het Spaanse Salou aantreden. Vanaf 14.30 uur vormde zich de eerste rij voor het provinciehuis. De verwachting is dat zondagavond duizenden muziekliefhebbers naar Di-rect en DJ Armin van Buuren komen luisteren.

city_1.jpg

city_2.jpg 

 city_5.jpg

city_3.jpg 

city_6.jpg

 

 

Artikel delen:
Reacties 12
  1. Heerlijk feestje. Even tussendoor eten (vriendelijke portier zal me er weer doorlaten) en straks weer die kant uit. Pas op: vanaf 18.15 uur gaat het regenen >:(

  2. tis maar een klein kort buitje..

    Ik vind het bijzonder idioot Di-Rect te boeken op dit feestje, voor mij de reden dit jaar echt niet meer te gaan…

  3. deze dance muziek is mijn muziek niet, het festival had wel een duidelijk profiel. Nu je daar ook een Di-Rect tussen zet kunnen ze wel is veel mensen verloren zijn..

    Ik ben benieuwd!

  4. net terug van het park, di rect was leuk om in iedergeval weer te snakken naar wat anders, Die komen NIET meer terug. Armin jaagt de boel weer op…

Reageer