Het weer: buien

Zwolle – Maandag vallen er in het hele land enkele buien. Een klap onweer is hierbij niet uitgesloten. Er waait een meest zwakke tot hooguit matige zuidwestenwind. In de middag wordt het in het westen droog en klaart het op. Het oosten houdt nog buien. Geleidelijk draait de wind naar noordwest. Het wordt 20 tot 23 graden.

01-08-2010_weerfoto__schippersinternaat_holtenbroek.jpg
Schippersinternaat Holtenbroek

Dinsdag begint wisselend bewolkt. In het noorden van het land kan in de vroege ochtend al een lichte bui vallen. In de loop van de ochtend en middag neemt de kans op buien in het hele land toe. Het wordt 19 tot 22 graden bij een zwakke tot matige westenwind. Woensdag neemt de kans op buien duidelijk toe. Vanuit het westen trekken gedurende de dag regen –of onweersbuien over het land. Later wordt het vanuit het noordwesten weer droger. De westenwind neemt wat toe en het wordt 19 tot 21 graden.

De dagen daarna houdt de buiigheid aan, al wordt die met de dag wel minder. De temperatuur doet elke dag een klein stapje omhoog en ligt donderdag rond 20 graden en in het weekend wordt het 21 a 22 graden. Er komt ook meer ruimte voor de zon.

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer