Reünie ‘oud’-FC Zwolle

Zwolle – In het kader van haar 100 jarig bestaan, houdt FC Zwolle op vrijdag 8 oktober 2010 een reünie voor ‘oud’-contractspelers, ‘oud’-teambegeleiders en ‘oud’-trainers. FC Zwolle nodigt hen van harte uit voor de reünie.

Aangezien FC Zwolle niet in het bezit is van vele huidige adresgegevens van de vermelde personen, doet ze hierbij een oproep om deze op te geven. Na opgave, wordt er een persoonlijke uitnodiging verstuurd, met daarin de tijd en locatie van de reünie. Opgave kan via: E-mail: info@fczwolle.nl Telefoon: 038-4534948 Brief: FC Zwolle, Postbus 402, 8000 AK Zwolle

Artikel delen:
Reacties 14
  1. Jammer dat de harde werkers van vroeger vergeten worden .Pec bestaat 100 jaar. Er zijn nog veel mensen van mijn leeftijd die vroeger bij PEC voetbalden.Kantinemedewerkers en kantine commissie leden enz Nu krijg je alleen de betaalde krachten van de FC . Dus vind ik het geen reunie van een 100jarige vereniging.Toch heel veel succes met de organisatie en goed dat er zoiets gebeurd.

  2. Ik ben het volkomen eens met Wichert er zijn mensen die meer dan 30 jaar acktief lid zijn geweest van PEC en die horen er niet bij. Ik zie nu mensen rondlopen die een jaar een contractje hebben gehad en er bij bij lopen of ze jaren lid zijn geweest, goed punt Wichert.

  3. Pepe Fernandez-Herman Heskamp- Jan Hoogendoorn-Dean Wilkins-Rob Delamaire-Fonsie Stoffels..Henk Liotard…Bob Nieuwenhuizen..Gert v Beffen hahahah enz””enz…

    George Kessler..jan Everse..Dwight Lodeweges-Ron Jans….en…enz….

  4. Drama123, Osim heeft nooit voor PEC gespeeld en ook auwelijks voor de Boys. Wel een leuke stunt destijds! Herinnner me een volgepakt Gemeentelijk sportpark en Osim deed niet mee, geblesseerd als ie was.

  5. het gaat er hier toch alleen over wie er wel of wie er niet gespeeld hebben .Mij gaat het erom als je een reunie wilt organiseren en je doet onder de noemer 100 jaar fc zwolle vind ik dat een lachertje .100 PEC en niet anders . als je dan niet wordt uitgenodigd terwijl je jarenlang alles voor een vereniging hebt over gehad .Noem het dan gewoon een reunie van oud betaald voetballers .Ga geen mooi weer spelen met 100 jaar FC Zwolle.Daar kan ik mij echt aan ergeren.

  6. Ach Wichert…………..de meesten zullen al onder de “groene zoden” liggen na 100 jr.
    Maar je hebt wel gelijk…alles of niets !! toch ?

Reageer