Drie activiteiten Jongerenwerk Aa-Landen

Zwolle – Op donderdag 5 augustus zullen er drie activiteiten plaatsvinden in het sportpark De Pelikaan aan de Haersterveerweg, georganiseerd door het jongerenwerk en het ambulante jongerenwerk van de Aa-Landen. In het bos zal het laserpaintbal plaatsvinden. Voor deze activiteit moet je oude kleren en schoenen aan.

Op het hockeyveld zal er een hockeyclinic gegeven gaan worden, deze zal verzorgd gaan worden door Stichting Samenwerkende Sportclubs De Pelikaan. Deelnemers hieraan moeten sportkleren aan. Bij manege De Haerst zal er de mogelijkheid zijn om paard te rijden, demonstraties te bekijken of een paard te verzorgen. Stevige kleding is gewenst. 

Alle activiteiten zullen van 13.00 tot 16.00 uur plaatsvinden. Iedereen van 9 t/m 21 jaar kan meedoen aan de activiteiten. Opgeven kan via het onderstaande mailadres, of kom gewoon langs in het AA-Huis. Zonder opgave ben je ook van harte welkom. Aan deelname van de activiteiten zijn geen kosten verbonden. Voor meer info: Wijkjongerencentrum AA-Huis, Travers Welzijn Gouwe 12, 8032 CA, Zwolle 038-4536777 aahuis@travers.nl  www.aahuismatties.web-log.nl , www.aahuis.n l

Artikel delen:

Reageer