Boulevard Twistvlietpark bromfiets- en fietsvrij

Zwolle – Naar aanleiding van een bemiddeling tussen bewoners rondom het Twistvlietpark en de jeugdige gebruikers is er besloten de boulevard in het park, vanaf het Cultuurhuis naar de Zwaardvegerstraat, bromfiets- en fietsvrij te maken.

Eind juli plaatste de gemeente borden met “voetpad”. De politie zal in de maand augustus waarschuwingscontroles uitvoeren, om mensen bewust te maken van de nieuwe wetgeving. Vanaf 1 september wordt er repressief opgetreden.

Artikel delen:
Reacties 16
  1. Dan zullen ze wel daadwerkelijk moeten optreden want anders denk ik dat er weinig van gaat komen (zoals met loslopende honden, schijtende honden, (brom/snor)fietsers in het park en winkelcentrum, brommers op het fietspad, foutparkeerders bij scholen en winkelcentrum en nog heel wat meer)

  2. Dan zullen ze wel daadwerkelijk moeten optreden want anders denk ik dat er weinig van gaat komen (zoals met loslopende honden, schijtende honden, (brom/snor)fietsers in het park en winkelcentrum, brommers op het fietspad, foutparkeerders bij scholen en winkelcentrum en nog heel wat meer)

    Gut in winkelcentrum zwolle zuid hebben ze alleen last van fietsers, dan is het in stadshagen toch erger

  3. Ik kan me niet voorstellen dat het in Zuid veel anders zal zijn dan hier in Stadshagen. Maar feit is en blijft: weinig tot geen controle betekent voor sommigen gewoon niet naleven van de regels.

Reageer