Open Dag FC Zwolle

Zwolle – Er is zaterdag 7 augustus 2010 veel te doen tijdens de Open dag van FC Zwolle. De nieuwe spelersselectie presenteert zich, trainer Art Langeler geeft een demonstratietraining en bezoekers kunnen proberen een caravan te verslepen.

De Open dag is van 13.00 tot 17.30 uur op het Stadionplein en in het stadion van FC Zwolle. De spelers presenteren zichzelf en de nieuwe kledinglijn voor het voetbalseizoen 2010-2011. Om 14.45 uur spelen ze een wedstrijd tegen een G-team, als uiting dat de club de gehandicaptensport een warm hart toedraagt. Trainer Art Langeler is dan al bezig met zijn demonstratietraining, die om 13.30 uur begint. Eerder op de dag spelen Be Quick ’28 (zaterdag Eerste Klasse D) en Alcides (zondag Hoofdklasse C) een onderling duel op de velden van Be Quick. Om 16.30 uur spelen beide elftallen tegen FC Zwolle, om uit te maken wie het minitoernooi van de Open dag op zijn naam schrijft.

Verder zijn er diverse attracties met een VIP-arrangement bij een thuiswedstrijd van FC Zwolle als een van de vele prijzen. Bij het ‘100 meter Caravan trekken’ ligt onder meer een hoofdprijs van honderd euro klaar voor degene die het snel het voertuig over het parcours voorttrekt.

De organisatie van de Open dag 2010 is handen van FC Zwolle in samenwerking met de Supportersclub, Youth United en FCZ Tifosi en Eurest Leisure.

Artikel delen:

Reageer