Het weer: zonnig

Zwolle – Dinsdag blijft het op de meeste plaatsen droog. Alleen in het oosten kan er een enkele bui voorkomen. ’s Middags zijn er perioden met zon, afgewisseld door stapelwolken. De middagtemperatuur ligt tussen 19 graden op de Wadden en 24 graden in Limburg. Daarbij staat een zwakke tot matige westenwind.

02-08-2010_weerfoto__wipstrikpark_.jpg
Wipstrikpark

Woensdag nadert er vanuit het westen een actieve storing. De dag begint bewolkt en lokaal valt er wat lichte motregen. Later op de dag volgen er buien. Alleen in het uiterste oosten van het land lijkt het tot de avond droog te blijven. De maxima liggen tussen 20 en 23 graden. Daarbij staat een matige, aan zee tijdelijk vrij krachtige westenwind. Ook donderdag belooft een bewolkte dag te worden. Gedurende de dag komen enkele buien voor en de temperatuur doet een stapje terug: Het wordt 19 tot 21 graden. De dagen daarna blijft het wisselvallig. De kans op buien neemt in het weekend wel wat af en er komt iets meer ruimte voor de zon. Ook lopen de temperaturen weer iets op.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Harry,
    Aan de andere kant van het Almelose kanaal ligt een prachtig nostalgisch voetbal veld van Edon, de club met de vierkante houten palen. Misschien daar eens een foto aan besteden? Zou ik erg op prijs stellen. Bij voorbaat dank.:)

  2. Vierkante palen dat is net iets voor Harry,maar Joppuh het blijft een mooi nostalgisch plekje daar bij Edon en ze gaan zelfs steeds beter voetballen.Leuk hoor

Reageer