Grote en natte attracties op Zwolle op het Water

Zwolle – Het evenement Zwolle op het Water begint weer vorm te krijgen. Op zaterdag 28 augustus aanstaande vind de tweede editie van het nu al populaire waterfestival plaats op het Rodetorenplein in Zwolle. De toegang is gratis. 

hve-20090829-0152.jpg
Archieffoto Weblog Zwolle

In een duiktank met een inhoud van 24 duizend liter worden de hele dag duikdemonstraties gegeven door Duikcentrum Zwolle. Onder professionele begeleiding kunt u als bezoeker voor het eerst een duik wagen in deze grote tank. Uw familie en vrienden kunnen toekijken door de ruiten van de tank en bewonderen hoe u uw eerste duikervaring verricht. Voor de kleintjes is er ook gelegenheid om eens te kijken of duiken hun favoriete sport kan worden. Naast de grote duiktank wordt een bassin geplaatst waarin kinderen hun eerste ervaring met duiken en snorkelen kunnen opdoen. We raden u aan als u geïnteresseerd bent in een proefduik een handdoek en zwemkleding mee te nemen.  

Ook is afgelopen week een samenwerking gesloten met Hyawatha Actief. Deze organisatie bied sinds dit jaar de mogelijkheid tot het huren van Lounge en BBQ ‘Donuts’ op de Zwolse stadsgracht. Tijdens het evenement Zwolle op het Water kunnen bezoekers alvast een proefrondje maken in een van de aanwezige donuts om zo de sfeer te proeven voor een volgend uniek feestje zoals een vrijgezellenavond of een personeelsuitje. 

Door de goede samenwerking met beide partijen kan Zwolle op het Water deze belevingen gratis aanbieden. Voor meer informatie kijkt u op www.zwolleophetwater.nl. Onze nieuwe site is deze week online gegaan.

Artikel delen:

Reageer