Nieuw hoofd jeugdopleiding FC Zwolle

Zwolle – Per ingang van het nieuwe seizoen gaan Gert Peter de Gunst en Bert Ebbens samen de functie van hoofd jeugdopleiding vervullen. Zij volgen hiermee Hans van Dijkhuizen op, die zich gaat toeleggen op het professionaliseren van de scouting voor het eerste elftal.   
Deze invulling vloeit voort uit de intensievere samenwerking tussen FC Zwolle en het Centre for Sports & Education (CSE), onderdeel van de Landstede Groep. Hierdoor is de continuïteit van de jeugdopleiding voor de komende jaren geborgd. FC Zwolle en het CSE hebben de ambitie om de jeugdopleiding van FC Zwolle tot een door de KNVB geaccrediteerde regionale jeugdopleiding door te ontwikkelen.
Artikel delen:
Reacties 2
  1. Zwolle heeft de beste jeugdopleiding die je kunt wensen voor ZICHZELF. Er stromen jaarlijks jongens door die ook in de basis terecht komen. Dan kun je wel een 5 sterren opleiding hebben zoals sommige eredivisie clubs, maar als je vervolgens geen jongens uit de opleiding een kans geeft (ik noem tukkers, friezen, groningers) dan heb je er geen flikker aan.

Reageer