Veldprogramma Open Dag FC Zwolle bekend!

Zwolle – Een aantal clubs in Overijssel hebben hun Open Dag al achter de rug. Zaterdag 7 augustus a.s. is het de beurt aan FC Zwolle. Voor deze dag is een aantrekkelijk programma samengesteld, waar menig FC Zwolle fan zal gaan genieten. Naast alle attracties, spelletjes, kramen en de rondleiding in het hoofdgebouw, is er een leuk en afwisselend veldprogramma. Wil jij aanwezig zijn bij de demo-training en de spelerspresentatie? Klik dan snel op "Lees verder".

01-08-2009_opendag_fc_zwolle_01.jpg
Archieffoto!

13.00 uur Aankomst selectie FC Zwolle
Om 13.00 uur komen de spelers en stafleden van FC Zwolle met de officiële blauw-witte spelersbus aan op het stadion. Aan de Ceintuurbaanzijde van het stadion worden zij onthaald en vanaf dat moment kan de Open Dag echt beginnen!

13.05 uur Nieuwe doelpunttune
Na aankomst van de spelersbus snelt zowel Art Langeler als Sjoerd Ars zich richting het hoofdveld. Aldaar worden zij, samen met de andere jury-leden voor de keuze van de nieuwe doelpunttune, voorgesteld aan het publiek. De top 5 doelpunttunes worden ten gehore gebracht. De jury gaat zich tijdens de Open Dag beraden en maakt de keuze na afloop van de spelerspresentatie aan het publiek bekend.

13.15 uur Boots for Africa
FC Zwolle start een samenwerking met ’s werelds eerste voetbalclub, Sheffield FC, om tweedehands voetbalschoenen in te zamelen voor kinderen in Afrika. FC Zwolle lanceert het project ‘Boots for Africa’ op de Open Dag. De eerste 50 personen die hun voetbalschoenen inleveren, mogen op de Open Dag van FC Zwolle iets uitzoeken bij de kraam van Boots for Africa!!

13.30 uur Demo-training Art Langeler
Sinds 1 januari 2010 staat hij als hoofdtrainer voor de selectie van FC Zwolle. Eind vorig seizoen tekende hij een contract voor het seizoen 2010-2011. Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Ben jij benieuwd hoe deze jonge, enthousiaste trainer zijn spelers coacht? Kom dan naar de Open Dag! Art Langeler geeft aanstaande zaterdag om 13.30 uur een live demo-training.

14.15 uur en 15.30 uur Demo Achmea health Centers
De kersverse hoofdsponsor Achmea health Centers is uiteraard van de partij op de Open Dag van FC Zwolle. Om 14.15 uur en om 15.30 uur verzorgen zij op de middenstip spetterende demo’s van diverse groepfitnessprogramma’s, zoals Body Pump, Body Attack en Zumba. Beleef of doe mee!!

14.45 uur G-voetbal – FC Zwolle
FC Zwolle ondersteunt de gehandicaptensport en ook tijdens de Open Dag mogen de G-voetballers niet ontbreken. Om 14.45 uur spelen zij een spannend duel tegen keeper Diederik Boer, routinier Arne Slot, Erik Bakker en een afvaardiging uit de FC Zwolle vrouwen. Moedig de G-voetballers aan!!

16.00 uur Spelerspresentatie en bekendmaking doelpunttune
Iedereen neemt plaats op de Fred Patrick Tribune en wacht in spanning op de nieuwste aanwinsten van onze FC. Maar ook onze eigen routiniers worden gespresenteerd, mis het niet! Direct na afloop maakt de jury voor de keuze van de nieuwe doelpunttune de winnende tune bekend.

16.30 uur Minitoernooi FC Zwolle, Be Quick ’28 en Alcides
De confrontatie met onze buren Be Quick ’28 en Alcides uit Meppel is de afsluiter van de Open Dag. Er wordt beslist wie met de eer strijkt en het minitoernooi van de Open Dag van FC Zwolle op zijn naam schrijft. Eerder op de dag spelen Be Quick ’28 en Alcides een onderling duel op de velden van Be Quick. Het eerste elftal van Be Quick ’28 komt komend seizoen uit in de Zaterdag Eerste Klasse D. De selectie van Alcides komt uit in de Zondag Hoofdklasse C.

Artikel delen:

Reageer