Het weer: enkele buien

Zwolle – Donderdag is er veel bewolking en komen er enkele buien voor. De wind draait van west naar noordwest en is zwak tot matig van kracht. Het wordt 19 tot 21 graden. Tegen de avond wordt het vanuit het westen droog en klaart het op. In de nacht is in de kustgebieden nog een lokaal buitje mogelijk, maar verder is het droog. Het koelt af naar 10 graden in het oosten en 13 in de kustgebieden.

04-08-2010_weerfoto__v.v._edon_.jpg
VV Edon 

Vrijdag is er veel ruimte voor de zon, maar er ontstaan wel stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog, maar een lokale bui is niet uitgesloten. De zuidwestenwind is zwak tot matig en het wordt 20 graden op de Wadden tot 24 graden in het zuidoosten. Zaterdag bevindt zich boven Nederland vrij warme lucht. Ondanks een vrij bewolkt weerbeeld loopt de temperatuur op naar 22-25 graden. Wellicht kan er in het zuiden zelfs 27 graden worden gehaald. In de middag neemt de kans op enkele (onweers)buien vanuit het westen toe.

De dagen daarna blijft het wisselvallig. Er is elke dag kans op een bui of wat regen. Toch zijn er ook zonnige perioden. Met een (zuid)westelijke stroming liggen de middagtemperaturen rond 22 graden.

Artikel delen:
Reacties 11
  1. Middag….maar weer eens naar binnen gegaan de zon scheen te veel in mijn laptop-skermpje.

    Bij WVF staat 1 reclamebord even tactisch als hierboven, bij de nostalgische “houten palen-club”. Gelijk de beste, die opvalt als je ons mooie sportpark betreedt. Zowel ’s morgens als het errug druk is als ’s middags als er eigenlijk ook altijd genoeg volk is.

    Ben wel onder de indruk van de reclamezuilen bij De Kanaries. Maar dat ben ik sowieso wel van de beregezellige club waar oud-Storica-man Gerrit K. Het 2e traint. Misschien maar weer eens bij het Berend Elzermantournooi kijken. 😛

Reageer