Icare start ‘training weerbaarheid’

Zwolle – Op woensdag 13 oktober 2010 start Icare Cursussen de Weerbaarheidstraining. De cursus vindt plaats in Zwolle van 20.00 – 22.00 uur en duurt 4 weken. Veel mensen voelen zich niet meer veilig op straat.

Misschien herkent u dat ook wel. U loopt liever niet langs een groep jongeren. Of u durft niks te zeggen als u ziet dat iemand iets vernield. Straks bent u zelf slachtoffer van geweld. Maar aan de andere kant zou u ook wel meer zelfvertrouwen en vaardigheden willen hebben om hier wel goed op te reageren. Gelukkig kunt u zelf veel doen om u zekerder te voelen in deze situaties. In de training weerbaarheid leert u veel over grenzen stellen, uw lichaamstaal en uw eigen kracht. U leert hoe u effectief op ongewenste situaties kunt reageren. De training bestaat uit veel fysieke oefeningen. De training is geschikt voor alle leeftijden. U hoeft niet sportief te zijn om deel te nemen.

Icare organiseert de training in samenwerking met Trainergroep Weerbaarheid Nederland. De training bestaat uit 4 lessen van 2 uur. Vooraf is er een (gratis) informatiebijeenkomst. Na de informatiebijeenkomst kunt u beslissen of u de training wilt gaan volgen.

De  cursus kost € .200,–  Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via het servicebureau 0522 27 92 60 of via de website www.icare.nl of mailen naar cursussen@icare.nl. Vooraf is er een informatiebijeenkomst op 29 september van 20.00-21.00 uur.

Artikel delen:

Reageer