Jeu de Boules Peperbustoernooi

Zwolle – Zaterdagmiddag werd op het Sportpark De Marslanden het Peperbustoernooi van Jeu de Boulesverening Het Zuiderboeltje gehouden.

dsc02216.jpg

Zo’n 80 Boulers maakten onderling uit wie er aan het eind van de dag de wisselbeker uit handen van Wethouder Piek zou ontvangen. De vereniging is 15 maart 1991 opgericht. Het aantal leden steeg van +/- 20 leden in 1991 naar 63 leden nu. In 2004 is de nieuwe locatie op het Sportpark De Marslanden in gebruik genomen. Zuiderboeltje is aangesloten bij de Nederlandse Jeu de Boule Bond. Als licentiespeler kun je je inschrijven voor alle toernooien die onder de NJBB worden georganiseerd. Ook met één of meerdere teams kunnen we ons inschrijven voor de Nederlandse Jeu de Boules Competitie. Gedurende de zomer is er voor de leden elke dinsdagavond een tossavond, op de woensdagavond een competitieavond. Op de zaterdagen wordt er ook een toss-middag gehouden. Verder een voorjaarstoernooi en een najaarstoernooi. In de winter worden er drie indoortoernooien (in de manege van "Ritsaert") het Wintertoernooi, Nieuwjaarstoernooi en het Paastoernooi georganiseerd .

dsc02199.jpg

dsc02224.jpg

dsc02208.jpg

dsc02221.jpg

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Hallo allemaal,

    Zeer zeker hebben de leden van JBV Het Zuiderboeltje het goed gedaan dit jaar. In de B-poule als 1e en als 4e.
    Elk jaar wordt dit toernooi op de eerste zaterdag in augustus gehouden.

    groeten
    evert

  2. @ Evert, gefeliciteerd met deze prijzen, leuk dat je nog even rageert op mijn vraag. Als ik bij sv Zwolle ben zie ik dat jullie in ieder geval in de kantine het er gezellig hebben, ga er van uit dat dit op de baan niet anders is. Veel spel plezier nog gewenst.

Reageer