Reünie bar-dancing In den Herbergh

Zwolle – Op Zondag 10 Oktober 2010 zullen oude tijden herleven als tijdens de reünie van bar-dancing "In den Herbergh" in café Bloopers voormalig pand van "In den Herbergh" Voorstraat 7-9.

Van 16.00 uur tot +/- 20.00 uur medewerkers en klanten van weleer elkaar weer ontmoeten tijdens een gezellig samenzijn waar muziek uit de 60-er en70-er jaren weer volop zal klinken. De prijs van deze reünie houden we op 15 euro p/p. Dit is incl: 2 consumpties en een warmbroodjesbuffet en enkele bittergarnituren. De overige consumties zijn voor eigen rekening. Opgave is alleen mogelijk op volgende e-mailadres. indenherbergh2010@gmail.com onder vermelding van uw adresgegevens en het aantal personen (zonder adresgegevens wordt niet ingeschreven). Sluitingsdatum inschrijving is 29 Augustus 2010 Het feest op Zondag 10 Oktober 2010 is echter bedoeld als een hernieuwde kennismaking voor iedereen die zo’n 40 jaar geleden Zwolle als uitgaansstad had.

Artikel delen:
Reacties 24
 1. Ik zal er niet bij zijn Dick. Tuftuf, daar hield ik mij altijd op en soms de Herberg. Veel kennissen van mij kwamen wel vaak in de herberg dus die zullen wel gaan.

 2. Jammer Zus en Zo. Zou er wel bij willen zijn, maar was van voor mijn tijd. Heb er door de jaren heen wel e.e.a. over gehoord. Mijn ouders komen niet uit Zwolle. Heeft Jos Kamphuis de toko daar ook nog geëxploteerd?

 3. Bedankt Snorre, voor je snelle en feitelijke reactie! Die ken ik niet, ken alleen Jos.

  En Ja hoor….daar (op hyves onder snorre gelinkt) spotten we onze Joppuh ook nog. Met skuitert en mooie dame….natuurlijk!

 4. Mooi zo; je was idd ook wel gek om ergens te blijven hangen waar ’t niet gezellig was. Zie wel wat bekende namen op die hyves-link staan. De Tup-tuf-club dan; was dat wat?

 5. :D:D:D Eigenlijk ken ik ook geen één persoon die spijt van ZWOLLE heeft 😉 Ze vertrekken wel eens natuurlijk, vooral om het economisch beter te krijgen, of ook om de liefde…..maar of ze ’t beter krijgen?

  Zo ken ik nog een kunstenaar en zijn hele mooie vrouw die beiden in Mokum werken….gewoon reizen he heen en terug naar ’t mooie Zwolle.

 6. Wichert inderdaad, het was er gezellig toeven, de muziek was goed: Rens had smaak. Jannie Kooistra achter de bar beneden.
  Amerikanen uit het Harde kwamen er ook altijd.
  Je mocht er niet zoenen want dat schopte de dodde je zo de tent uit. Doe dat maar op de potgietersingel riep e dan, en terecht!

 7. Jeetje, ontdek nu pas (te laat vrees ik) deze site. Ook ik heb hele fijne herinneringen aan de tijd dat ik in Zwolle woonde en regelmatig in Tuftuf kwam om te dansen op de muziekkeuze van Rens en de drankjes van Hennie. Was zaterdag in Zwolle met mijn schoonzus om eens lekker nostalgisch herinneringen op te halen. Hoor graag of het nog mogelijk is van deze happening gebruik te kunnen maken.
  José

 8. @ Jose

  Was zaterdag in Zwolle met mijn schoonzus om eens lekker nostalgisch herinneringen op te halen

  Wou je hier niet blijven/op blote knieën terug? Of waren de kerels in De Herbergh tijd erg lastig? Schrijf maar gewoon op hoor, met naam en toenaam graag 😉

 9. Oeps, nou vraag je me wat. Ik moet ff 40 jaar back in time. Ja, zo piep was ik toen. Maarre ik kom graag af en toe snuffelen hoor in het Zwolse. En die kerels waren niet lastig (voor zover ik me het nog herinner).
  😀

Reageer